Ποδόσφαιρο

Τίμησαν τη μνήμη του Νίκου Τσουμάνη ο Μακεδονικός και ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας (pics)

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ Μακεδονικού και Ποσειδώνα Μηχανιώνας, τα επιτελεία και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων τίμησαν τη μνήμη του ποδοσφαιριστή των «πρασίνων», Νίκου Τσουμάνη, που έφυγε από τη ζωή ξημερώματα της 5ης Οκτωβρίου.


Ο Μακεδονικός στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, υποδέχτηκε στην Ευκαρπία τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη χάρη σε τέρμα του Τσιαμπάζη στο 73′, κάνοντας το 2/2 στο ξεκίνημα της σεζόν.

Για την ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη, η προετοιμασία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη εκτός από τις πολύμηνες προπονήσεις λόγω καθυστέρησης στην έναρξη της σεζόν, ο Μακεδονικός υπέστη σπουδαίο σοκ όταν έμαθε την είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή του, Νίκου Τσουμάνη, που βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της 5ης Οκτώβρη στο αυτοκίνητο του.

Έτσι, λίγο πριν τη σέντρα του πρώτου εντός έδρας αγώνα μετά το θάνατο του Τσουμάνη, η μνήμη του αποθανόντος μπακ τιμήθηκε στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, τα μέλη του προπονητικού και τεχνικού επιτελείου του Μακεδονικού, ο Γενικός Διευθυντής, κ. Γιώργος Παυλάκος και ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ. Παύλος Ανδρώνης, απέτισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην ποδοσφαιριστή των “πρασίνων”, αφήνοντας πάνω στη φανέλα με το όνομα του λευκά τριαντάφυλλα, δίπλα από τους πάγκους των δύο ομάδων. Έπειτα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή σε όλο το στάδιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button