Ποδόσφαιρο

Σ.Φ. Άρη Ευόσμου: “Μάλλον το αίμα του Άλκη δεν τους έφτασε”

Θέση για τα όσα συνέβησαν με την απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας σε βάρος των οπαδών του Άρη, πήρε με ανακοίνωσή του ο Σ.Φ. Άρη Ευόσμου.

Αναλυτικά:

“Σε λίγες μέρες η χώρα θα γιορτάσει το πολυτεχνείο, την “δημοκρατία…” Εδώ γελάμε, σχεδόν 50 χρόνια μετά και ακόμα ζούμε τις πρακτικές της δικτατορίας με αστυνομικούς απρόσκλητα να χτυπάνε νέους ανθρώπους που το μόνο τους έγκλημα ήταν να ταξιδέψουν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.
Γιατί δεν βγάζετε από τα βιβλία της ιστορίας το εν λόγω ιστορικό γεγονός, γιατί μαθαίνετε στα παιδάκια όλα αυτά που πέρασε η χώρα τις ημέρες τους χούντας::αφού αυτά τα ίδια παιδάκια αργότερα θα βάλουν μια στολή ένα κράνος και ένα γκλοπ στο χέρι και θα μας θυμίσουν πως είναι να έχεις δικτατορες στην ηγεσία και να στέλνεις αιμόφυρτα παιδιά 19 χρονών με ανοιγμένα κεφάλια στα νοσοκομεία….μάλλον το αίμα του Άλκη δεν τους έφτασε, έτσι δεν έλεγες όργανο της τάξης ενώ χτυπούσες με μανία; που είναι ο Άλκης να σας σώσει….

Μάλλον πόνεσες πολύ όταν χάθηκε ένα παιδί στην ηλικία του γιου σου.
Αν θέλετε και άλλους νεκρούς νέους ανθρώπους για να γεμίσουν τα πάνελ σας τότε να μας το πείτε, γιατί αυτό θα γίνει Μητσοτάκη.
Έχεις αμολήσει τα μαντροσκυλα με τα κράνη να βρίζουν ιερά και οσία και να χτυπάνε και το κακό δεν θα αργήσει να γίνει.
Γυναίκες και παιδιά είχε ανάμεσά μας με σπασμένα χέρια και ανοιγμένα κεφάλια.

ΥΓ. ΑΛΚΗ ΖΕΙΣ

ΥΓ1. Περαστικά στα αδέρφια μας σας περιμένουμε αλάνια μας.

Καλή επιστροφή σε όλα τα αδέρφια μας που κατάφεραν και επιβίωσαν από τη χούντα του 2022…”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button