Ποδόσφαιρο

Σχετάκης: «Να μεγαλώσουμε το brand της ομάδας και να δημιουργούμε Αρειανάκια»

Στην εκπομπή του Yellow Radio 101.7 FM, «Με όποιον Δάσκαλο καθίσεις» με τον Γιάννη Δασκάλου, φιλοξενήθηκε ο Διευθυντής Ανάπτυξης Πωλήσεων της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Σχετάκης.

Αρχικά δήλωσε:

«Από τις πρώτες μέρες που είμαι στον Άρη έχουμε καταλάβει πως έχουμε ένα φίλαθλο κοινό που “διψάει” και νομίζω πως βρισκόμαστε στην κατεύθυνση για να βρισκόμαστε στα πρότυπα ευρωπαϊκών ομάδων.

Πιστεύω πως η δύναμη και η ανταπόκριση του κόσμου είναι αυτό που μας βοηθά να κάνουμε αυτά που προγραμματίζουμε, νομίζω πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Για τα σχέδιά του:

«Ξεκινήσαμε κάνοντας το event για τους χορηγούς της ομάδας, κάτι το οποίο άρεσε στους ανθρώπους που βρέθηκαν στην εκδήλωση και έχουμε σκοπό να το καθιερώσουμε.

Πιστεύω πως είχε μεγάλη επιτυχία και ευχαρίστησε και τους χορηγούς αλλά και τους φίλους του Άρη.

Αναμένεται να ανακοινωθεί και μια χορηγεία τις επόμενες ημέρες (εννοώντας τη συμφωνία με τη Novibet που ανακοινώθηκε μετά τη συνέντευξή του).

Δώσαμε βάση στις φανέλες της ομάδας και θα παρουσιαστούν σύντομα, η φανέλα της ομάδας ταυτίζει τους φιλάθλους με την ομάδα».

Για την Kappa:

«Θα έχουμε εμφανίσεις, επιτέλους, που θα είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για τον Άρη. Η εταιρία ασχολήθηκε αποκλειστικά για να φτιάξει κάτι που θα είναι στα “χρώματα” της ομάδας μας».

Για τις ακαδημίες:

«Οι ακαδημίες μέχρι τώρα υπέφεραν, πάμε να συνδέσουμε την ανδρική ομάδα ακόμη και με τα μικρότερα τμήματα του Άρη.

Κάνουμε τα απαραίτητα βήματα για να επεκτείνουμε το δίκτυο των ακαδημιών της ομάδας. Θέλουμε να φτιάξουμε και να δουλέψουμε στις ακαδημίες από τα παιδιά από 6 ετών μέχρι και τα 19 τους.

Με τα προγράμματα μας, πάμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο που θα μαθαίνει στα παιδιά συγκεκριμένα προγράμματα προπόνησης, προγράμματα του Άρη, ώστε να μπορούν και άλλες ακαδημίες να έχουν την νοοτροπία του Άρη.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε “αρειανάκια”, πρέπει να μεγαλώσουμε το brand που λέγετε Άρης, έχουμε ήδη κοινό αλλά θέλουμε να δημιουργήσουμε και άλλους φίλους της ομάδας.

Θα δώσουμε έμφαση στην ποιότητα, θέλουμε όσοι θα αποκτήσουν το όνομα του Άρη, να μην έχουν κανένα παράπονο».

Για τη μπουτίκ:

«Είμαστε λίγο πίσω, υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα που είναι λίγο δύσκολο να λυθούνε αλλά όσον αφορά τα προϊόντα, θα υπάρξουν πολλά και νέα που θα ικανοποιήσουν πλήρως τους φίλους της ομάδας»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com