Μπάσκετ

Σχίζας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν!»

Ο Σταύρος Σχίζας, κατέθεσε τη δική του άποψη για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό αλλά και για εκείνο που έρχεται το αυριανό με τον Ιωνικό μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Λίγοι περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί και να δουλεύουμε μ’ αυτόν τον τρόπο. Για μας ο μόνος τρόπος για να κερδίσουμε τους αγώνες είναι να παίζουμε όπως με τον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε να βρίσκουμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό.

Τώρα, έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας. Ο Ιωνικός είναι μία πολύ καλά προπονημένη ομάδα με πολύ καλό ρόστερ. Χρήζει ιδιαίτερης προσοχής ο αγώνας. Ο αντίπαλος έχει στοχεύσει αυτό το ματς για βαθμολογικούς λόγους. Όμως εμείς θέλουμε τη νίκη ακόμα περισσότερο. Και σ’ αυτήν την αναμέτρηση θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαστε προσγειωμένοι, συγκεντρωμένοι και όπως είπα και πριν από τον αγώνα της πρεμιέρας, τους σεβόμαστε όλους αλλά δε φοβόμαστε κανέναν.

Την περασμένη Κυριακή έζησα την ατμόσφαιρα του Nick Galis Hall ως… οικοδεσπότης. Την έχω ζήσει ως αντίπαλος, όμως ήταν τρομερή εμπειρία να τη βιώσω ως γηπεδούχος. Είναι πολύ σημαντικό το ότι έχει επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο κι αυτό θα μας βοηθήσει πολύ κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Κλείνοντας, θέλω να μιλήσω για τον τραυματισμό μου. Σε κανέναν αθλητή δεν αρέσει να μην αγωνίζεται. Όμως είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι σύντομα θα μπορέσω να ενισχύσω και στο παρκέ την προσπάθεια που κάνει ο ΑΡΗΣ. Ελπίζω ότι η ημέρα της επιστροφής είναι κοντά».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button