Γενικά

Συσκευή για chat ετοιμάζει το Facebook

Άνθρωποι με γνώση των σχεδίων της εταιρείας του Μαρκ Ζούκερμπεργκ υποστηρίζουν ότι λόγω της μεγάλης οθόνης και της «έξυπνης» κάμερας οι χρήστες θα έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται στην ίδια αίθουσα με τους συνομιλητές τους.

Στην πρώτη μεγάλη κίνηση σε επίπεδο συσκευών προχωρά το Facebook το οποίο ετοιμάζεται να λανσάρει μια συσκευή για chat.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg η συσκευή θα είναι μεγέθους λάπτοπ και πιθανότατα να μπορέσει να ανακοινωθεί το καλοκαίρι.

Άνθρωποι με γνώση των σχεδίων της εταιρείας του Μαρκ Ζούκερμπεργκ υποστηρίζουν ότι λόγω της μεγάλης οθόνης και της «έξυπνης» κάμερας οι χρήστες θα έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται στην ίδια αίθουσα με τους συνομιλητές τους σε εφαρμογή της επιθυμίας του Mr Facebook να φέρει τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου πιο κοντά.

Παράλληλα η εταιρεία σχεδιάζει και ένα άλλο προϊόν, ένα «έξυπνο» μεγάφωνο που θα ανταγωνίζεται το Amazon Echo και το Google Home.

Η συσκευή για τσατ θα περιλαμβάνει έναν ευρυγώνιο φακό, μικρόφωνα και μεγάφωνα για βιντεοκλήσεις που θα ενισχύονται από την τεχνητή νοημοσύνη προκειμένου να βελτιώνεται η αποδοτικότητα.

Η οθόνη σχεδιάζεται να είναι μεγέθους 13 ή 15 ιντσών με την εταιρεία να εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί λειτουργικό Android.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις δοκιμές εξετάζεται η δυνατότητα η κάμερα να σκανάρει αυτόματα για πρόσωπα στο φακό της και να «κλειδώνει» σε ένα από αυτά.

Όσο για το κόστος, η πρώτη εκτίμηση είναι ότι θα διατίθεται προς 100 δολάρια, φτηνότερα, δηλαδή, από τον ανταγωνισμό.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button