Ποδόσφαιρο

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη ενόψει ΟΦΗ – Ανεβάζουν ρυθμό οι Μαρτίνες και Τόνσο

Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα κόντρα στον ΌΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (6/6, 21:30) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ συνεχίζεται.

Θετικά ήταν τα δείγματα για τους Νίκο Μαρτίνες και Μαρτίν Τόνσο που δείχνουν σταδιακά να ανεβάζουν ρυθμούς.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ο.Φ.Η. στο Κλεάνθης Βικελίδης (06/06, 21:30), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League (ως γνωστόν, το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο αρχικά για τις 14 Μαρτίου, αλλά είχε αναβληθεί, όπως και τα υπόλοιπα, λόγω κορονοϊού).

Οι Νίκο Μαρτίνες και Μάρτιν Τόνσο ανέβασαν σήμερα ακόμη περισσότερο το ρυθμό και συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και τελειώματα φάσεων.

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Χαβιέ Ματίγια (είχε αποβληθεί στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την Α.Ε.Κ.).

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το βράδυ στο Κλεάνθης Βικελίδης σε μια προσομοίωση σε συνθήκες νυχτερινού αγώνα χωρίς κόσμο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button