Ποδόσφαιρο

Συνεχίζεται η… πελατειακή σχέση Ράσταβατς-Άρη

Για άλλη μία φορά ο Άρης πήρε αυτό που ήθελε από τον Μίλαν Ράσταβατς.

Χαρούμενος έφυγε από το γήπεδο ο Άρης και χθες, κάτι που συμβαίνει σχεδόν όποια φορά οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν τον Μίλαν Ράσταβατς.

Η προϊστορία των κιτρινόμαυρων απέναντι στον Ρουμάνο τεχνικό ξεκίνησε με την νίκη (0-1) στην Ξάνθη τον Ιανουάριο του 2019, σε ένα ματς που αποτέλεσε το εφαλτήριο της ομάδας για το σερί νικών και την πορεία Ευρώπης που έκανε.

Ακολούθησε φυσικά τα αξέχαστο 7-2 που αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα του Ράσταβατς στον πάγκο της ομάδας της Θράκης, με τον Άρη να κάνει ένα σκορ που δεν θα σβηστεί για πολλά χρόνια.

Πέρυσι το Αστέρας-Άρης έληξε 1-1, σε ένα ματς που η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν πήρε την νίκη, κλείδωσε όμως την παρουσία της στα πλέι-οφ. Την ίδια στιγμή οι Αρκάδες δεν ήταν χαρούμενοι, καθώς είδαν να μπαίνει «ταφόπλακα» στα όνειρα τους για εξάδα.

Φέτος στο πρώτο παιχνίδι που ο Άρης αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα λόγω του κορωνοϊού, με ένα αυτογκόλ του Πασαλίδη ο Αστέρας Τρίπολης του Ράσταβατς έφυγε ηττημένος από το Κλεάνθης Βικελίδης. Τέλος φυσικά ήρθε και το χθεσινό ματς, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να κερδίζει με 2-0 την ομάδα της Πελοπονήσου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button