Γενικά

Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης

Με τη διαδικασία των καταθέσεων των μαρτύρων υπεράσπισης θα συνεχιστεί σήμερα (28/03) για 19η μέρα η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Χθες είχαμε την ανάγνωση εγγράφων του κατηγορητηρίου, με την οποία συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, με κατηγορούμενους 12 οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ανάμεσα στα δεκάδες έγγραφα και αποδεικτικά μέσα που βρίσκονται στη δικογραφία ήταν τα τέσσερα βίντεο από την άγρια επίθεση, τα οποία προβλήθηκαν στη δικαστική αίθουσα, με τους συνηγόρους υπεράσπισης να τοποθετούνται επί του περιεχομένου τους, σχολιάζοντας τις θέσεις και κινήσεις των εντολέων τους ως προς τους επίμαχους χρόνους του επεισοδίου, σε μια προσπάθεια να αναδείξουν ότι δεν ήρθαν σε σωματική επαφή με τον Άλκη. Η διαδικασία συνεχίστηκε με την υποβολή των εγγράφων της υπεράσπισης.

loading...

Η δίκη θα συνεχιστεί σήμερα, οπότε αναμένεται να ξεκινήσει η εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης, στον κατάλογο των οποίων περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- ιατροδικαστές που διορίστηκαν ως τεχνικοί σύμβουλοι για λογαριασμό κάποιων κατηγορουμένων. Οι καταθέσεις τους αναμένονται αργότερα, εντός των συνεδριάσεων του Απριλίου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button