ΑπόψειςΓενικά

Συνδιαλλαγές με το κράτος; Συγνώμη δεν θα πάρω

Τις τελευταίες ημέρες αρκετοί φίλοι του Yellow Radio 92.8 FM, καλοπροαίρετα, μας πρότειναν να απευθύνουμε στο κράτος και τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του, για τις πληγείσες επιχειρήσεις από τον κορωνοιό.

Σε αυτό το γεγονός πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν επιθυμούμε καμιά συνδιαλλαγή, οικονομική και κοινωνική, με τους “προύχοντες” και “κυβερνήτες” αυτού του τόπου. Δεν θα μπορούσαμε να κρατήσουμε “καθαρό” το DNA του σταθμού και του οικοδομήματος του Yellow Radio εάν λειτουργούσαμε διαφορετικά.

Μπορούμε να κατανοήσουμε τους λόγους που κάποιος φίλος μας προτείνει να ευνοηθούμε, όπως πολύ άλλοι θα πράξουν. Όμως εμείς… δεν το μπορούμε. Δεν μας ενδιαφέρει, όσα χρήματα και να μπορούσαμε να οικονομήσουμε, να “πατήσουμε” στις δύσκολες στιγμές που ζει ο κόσμος.

Καθήκον μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στον κόσμο, ακόμη και χωρίς να βρισκόμαστε στο στούντιο. Καταφέραμε, πρωτοπόρα, να κάνουμε εκπομπές από το σπίτι ώστε να μην λείψει η φωνή των Αρειανών αυτές τις ημέρες από εσάς, τους ακροατές και ακροάτριες του σταθμού.

Με πρωταρχικό στόχο την υγεία, την αξιοπρέπεια και την αλληλεγγύη που πρέπει να επιδεικνύουμε αυτό τον καιρό, το Yellow Radio 92.8 FM σας υπόσχεται πως δεν θα κάνει τον… ζήτουλα. Όσο και ενδεχόμενα να χρειαζόμασταν τα χρήματα γιατί η… περηφάνια και η ανεξαρτησία δεν έχει τιμή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button