ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Συναντήθηκε με τον Ταχιάο ο ΑΣ Άρης

Ότι είναι αντίθετος με το “μια πόλη, μια ομάδα” αλλά και ότι θα σταθεί στο πλευρό του Άρη ώστε να υπάρξει κάποια ρύθμιση για τα χρέη του ΑΣ τόνισε ο Νίκος Ταχιάος.

“Η πόλη πρέπει να κρατήσει και τους τρεις Αθλητικούς Συλλόγους ζωντανούς και ο δήμος έχει χρέος να τους βοηθήσει. Είναι δέσμευση μου αυτό. Έχουμε να κάνουμε με την ιστορία της πόλης» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, στην συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο Γιάννη Ψηφίδη και τα μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη Άρη.

«Είμαι υποστηρικτής της άποψης ότι η πορεία της Θεσσαλονίκης πρέπει να συνεχιστεί έχοντας τρεις ομάδες. Είμαι αντίθετος με την άποψη, μία πόλη, μία ομάδα. Ηρακλής, ΠΑΟΚ και Άρης έχουν κοινωνικά χαρακτηριστικά και αναφορές στο κόσμο της πόλης», επεσήμανε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα».

Ο πρόεδρος του Άρη τόνισε την ανάγκη επίλυσης των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ιστορικός σύλλογος και ζήτησε άμεση συμπαράσταση και ουσιαστική βοήθεια από τον Νίκο Ταχιάο, εφόσον εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Επιθυμία μας είναι να βρεθεί τρόπος για νέα εποχή στον Άρη, σβήνοντας τις αμαρτίες του παρελθόντος.Αυτήν την στιγμή ο σύλλογος διατηρεί 18 αθλήματα, συνολικά 38 τμήματα με 200 ανθρώπους να εργάζονται και 2.150 αθλητές να ανήκουν στην δύναμη του. Επιθυμούμε μία νέα δομή πραγμάτων για να ξεκινήσουμε από την αρχή και θέλουμε να μας βοηθήσετε» τόνισε ο κ. Ψηφίδης.

«Αν αντέξετε μέχρι το Φθινόπωρο που θα αναλάβω καθήκοντα, να είστε βέβαιοι ότι μαζί θα το διεκδικήσουμε από την κυβέρνηση. Να επεξεργαστούμε από κοινού μία νομική λύση για την επιβίωση των συλλόγων» απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Ο Νίκος Ταχιάος αναφέρθηκε και στην πρόθεσή του να προχωρήσει στο σχεδιασμό και την δημιουργία Αθλητικού Πάρκου στην έκταση της Νέας Ελβετίας- κάτι που είχε αποκαλύψει και στην διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης των υποψήφιων κοινοτικών συμβούλων του Ε’ διαμερίσματος- τονίζοντας την ανάγκη λειτουργίας κλειστού γηπέδου και ανοιχτού χώρου άθλησης στην περιοχή. «Δεσμεύομαι ότι, εφόσον εκλεγώ, θα το προχωρήσω άμεσα. Πιστεύω ότι αυτό το έργο θα αποτελέσει τον νέο αθλητικό πυρήνα της πόλης» είπε χαρακτηριστικά.

Ετικέτες

Yellow News

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close