ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

«Συμφώνησε με Μπαπέ η Ρεάλ και φουλάρει για Χάαλαντ»

Οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Κίλιαν Μπαπέ και Ρεάλ Μαδρίτης αποκαλύπτει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, την ώρα που στην ισπανική πρωτεύουσα τρίβουν τα χέρια τους και για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Μπορεί το προηγούμενο καλοκαίρι να έχασε την μάχη κόντρα στην Παρί για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ, αλλά τελικά όχι και τον… πόλεμο.

Όπως αποκαλύπτει ο έγκριτος Ιταλός ρεπόρτερ, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταλήξει σε οριστική συμφωνία με την πλευρά του Γάλλου και απομένουν μόνο τα τυπικά, για την έναρξη της συνεργασίας τους από το καλοκαίρι του 2022!

Ο 22χρονος αστέρας έχει πάρει την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους και αντ΄αυτού επέλεξε… Μαδρίτη, με τις λεπτομέρειες πάντως της συμφωνίας να μην έχουν γίνει γνωστές.

Παράλληλα τα πλάνα των Ισπανών δεν περιορίζονται μονάχα στην προσθήκη του Μπαπέ, καθώς ψηλά στη λίστα της Βασίλισσας βρίσκεται και ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ, η Βασίλισσα επιδιώκει ολική αναδιαμόρφωση της επιθετικής γραμμής και ηχηρή επιστροφή στο μεταγραφικό παζάρι, θέτοντας ως βασικό στόχο και τη μεταγραφή του Νορβηγού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button