Μπάσκετ

Συμπαίκτης του αυριανού σούπερσταρ Mobley σε ένα κολέγιο που βγάζει παιχταράδες!

Ο νέος παίκτης του Άρη είναι μέλος ενός πολύ σημαντικού προγράμματος όπως αυτό του USC.

Οι κιτρινόμαυροι ενισχύονται στο κομμάτι της φροντ λάιν, συμπονώντας με τον Τσάβεζ Γκούντγουιν που τα προηγούμενα δύο χρόνια έπαιζε στο NCAA για τους Troajns από το University of South Carolina.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα που έχει βγάλει σταρ του ΝΒΑ όπως ο Γουίλιαμς των Σόνικς, ο Γουέστφολ, ο Ντερόζαν και ο Βούτσεβιτς, αλλά και πολλούς σημερινούς ΝΒΑers όπως ο Κέβιν Πόρτερ, ο Οκόνιου και ο Μέλτον.

Πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι ο Γκούντγουιν ήταν συμπαίκτη με τον αυριανό σούπερσταρ του ΝΒΑ, Έβαν Μόμπλεϊ. Πρόκειται για τον άνθρωπο που θεωρείται το «αύριο» του Κλίβελαντ και ένας από τους καλύτερους ψηλούς της νέας εποχής του ΝΒΑ.

Είναι λοιπόν δεδομένο ότι ο Γκούντγουιν έρχεται από ένα πολύ σημαντικό και επιτυχημένο πρόγραμμα, με το μόνο που μένει να φανεί είναι το τι αποκόμισε από αυτό.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button