Ποδόσφαιρο

«Συζητά με Ρεμς για Δώνη ο ΠΑΟΚ»

Σε συζητήσεις με τη Ρεμς για την απόκτηση του Τάσου Δώνη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ

Σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεμς για την απόκτηση του Τάσου Δώνη με τη μορφή δανεισμού και τον ορισμό συγκεκριμένης οψιόν για την αγορά του το καλοκαίρι του 2023 βρίσκεται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με το «lunion.fr» ο Ζοσέ Μπότο ενεργεί ήδη για λογαριασμό του Δικεφάλου ώστε να αποκτήσει τον Έλληνα μεοοεπιθετικό.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ των Γάλλων:

«Από την άφιξή του στη Ρεμς, τον Ιούλιο του 2019, δεν κατάφερε να πείσει για τις ικανότητες του και ο Έλληνας διεθνής θα δοθεί δανεικός στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Με μόλις 37 αγώνες από την άφιξή του στη Ρεμς το καλοκαίρι του 2019, ο Αναστάσιος Δώνης, με συμβόλαιο μέχρι το 2024, έλαβε εντολή να βρει νέο σύλλογο για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Βγαίνοντας από έναν απογοητευτικό δανεισμό (6 αγώνες, μηδέν γκολ) στην ολλανδική Φένλο την προπέρσινή σεζόν, ο Έλληνας θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.
Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον Ζοσέ Μπότο, τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Σαχτάρ Ντόνετσκ και πρώην επικεφαλής σκάουτινγκ της Μπενφίκα, νυν διευθυντή ποδοσφαίρου στον ΠΑΟΚ. Επίσης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και εκτιμά πολύ τον Δώνη.

Ο ΠΑΟΚ που προκρίθηκε στο Conference League συζητά με την Ρεμς για δανεισμό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button