Ποδόσφαιρο

Συζήτηση με φόντο την επόμενη χρονιά!

Θόδωρος Καρυπίδης και Χερμάν Μπούργος θα μιλήσουν σήμερα (24/05), αρχίζοντας να υλοποιούν το σχεδιασμό της νέας σεζόν, με τα ανοικτά θέματα να είναι πολλά.

Προτού αναχωρήσει για την Ισπανία, ο 53χρονος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεοπτική πλατφόρμα της ΠΑΕ και αναφέρθηκε τόσο στο ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα και τους φιλάθλους της, όσο και στην επόμενη μέρα. «Νιώθω τον Άρη σαν το σπίτι μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, νιώθω δικαιωμένος και το λέω σε όλους τους φίλους του Άρη ότι έρχονται καλύτερες ημέρες», είπε.

Η πρώτη ουσιαστική κουβέντα που θα έχει ο Μπούργος με τον Θόδωρο Καρυπίδη είναι προγραμματισμένη για σήμερα (24/05). Οι δύο άνδρες θα μιλήσουν μέσω διαδικτύου, καθώς ο 53χρονος τεχνικός βρίσκεται ήδη στην Ισπανία, και πρόκειται για μια συζήτηση με φόντο τον σχεδιασμό του Άρη για τη νέα αγωνιστική σεζόν, που είναι άκρως απαιτητική.

Ο προπονητής μετά από τρεις μήνες στον πάγκο του Άρη, έχει απόλυτη εικόνα για το ρόστερ και τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση και αναμένεται να κάνει τις εισηγήσεις του στον επικεφαλής της ΠΑΕ για το θέμα των ανανεώσεων, όπως επίσης και για παίκτες οι οποίοι ναι μεν έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου, αλλά δεν είναι στο πλάνο του.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button