Ποδόσφαιρο

Συγκλονίζει η Πόπη: «Έχω την οικογένεια και τον Άρη μου, ραντεβού στο γήπεδο»

Στo Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Kιτρινόμαυρο deal» φιλοξενήθηκε η Πόπη, η μαχήτρια ζωής που έχει συγκινήσει όλο τον κόσμο με την μάχη που δίνει.

Αναλυτικά όσα είπε στην Μάριον Συριώτου:

Για την αγάπη για τον Άρη:

Είμαστε όλη η οικογένεια Αρειανοί, ο σύζυγος, η κόρη, ο γιος, η πεθερά μου που… δεν την παίρνει (γέλια) και τα εγγόνια μου που είναι 5,5 στα έξι.

Για την ιστορία της:

Πριν από 4 χρόνια είχα ένα θέμα με τον μαστό, το ξεπεράσαμε. Πριν από 3 μήνες κάναμε τον έλεγχο, δεν μας έβγαινε καλός και με πήρε ο γιατρός τηλέφωνο, μου λέει πρέπει να μιλήσουμε.

Πήγα εκεί, πέρασα και περίμενα περίπου τι θα μου πει, μου είπε ότι είναι επιθετική μορφή, είναι επιθετικός, έχουμε πολύ μεγάλο αγώνα μπροστά μας. Πήγαινε να μου πει το προσδόκιμο, του λέω «δεν με νοιάζει το προσδόκιμο, διαρκείας θα μπορέσω να πάρω;».

Προφανώς και είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις, αλλά δεν θέλω να βλέπω την δύσκολη πλευρά, θέλω απλά να κάνω τα πράγματα που αγαπάω, δεν ξέρω αν θα μπορώ να τα κάνω σε πέντε χρόνια, θέλω να τα κάνω τώρα.

Το νοσοκομείο που ήμουν ήταν το Θεαγένειο, όλοι είναι άψογοι εκεί, και ο γιατρός μου είναι πέρα από πολύ καλό παιδί και… Αρειανάκι.

Για την ψυχολογία της:

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Τώρα έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπάνε, με αγαπάνε πολύ. Εγώ έχω τον άνδρα μου, τον Άρη μου, την οικογένεια μου, τον γιατρό μου που είναι δίπλα μου, είμαι ευτυχισμένη.

Θα προλάβω και το διαρκείας τελικά, δίνω ραντεβού στην θύρα 3 για τον πρώτο Ευρωπαϊκό, θέλω πολύ να δω και Άρης-ΠΑΟΚ.

Τέλος για την ίδια είπε:

Είμαι 48 ετών, έγινε μητέρα στα 15,5 που τότε υπέγραφε ο μπαμπάς για να παντρευτώ, έχω ήδη εγγόνια. Να είμαστε όλοι καλά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button