Ποδόσφαιρο

Συγκλονίζει η μητέρα του Δημήτρη: «Μεγάλο ευχαριστώ σε όλον τον Άρη, βγάζουμε λαμπάδες για να αντέξουμε τα έξοδα»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press« φιλοξενήθηκε η Ελένη Γεωργαλή, μητέρα του άτυχου Δημήτρη ο οποίος

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Όλα ξεκίνησαν στις 23 Απριλίου του 2017 όπου ο γιος μου είχε ένα σοβαρό τροχαίο ως συνεπιβάτης σε μηχανάκι. Πλέον είμαστε σε κέντρο αποκατάστασης. Εδώ και τέσσερα χρόνια ο Δημήτρης είναι σε χειρουργεία, κάνει φυσικοθεραπείες για να δει βελτίωση.

Για το αν υπάρχει ελπίδα:

Υπάρχει ελπίδα, είναι να κάνουμε μία θεραπεία στο ΑΧΕΠΑ αλλά λόγω κορωνοϊού πήγαμε πίσω.

Για το κόστος που υπάρχει:

Το ταμείο μας έδινε μέχρι 1,5 χρόνο χρήματα. Εδώ και 2,5 χρόνο είμαστε ιδιωτικά με 9.500 ευρώ τον μήνα, είναι τεράστια νούμερα που δεν μπορούμε να τα πληρώσουμε όλα.

Είναι δύσκολη κατάσταση, ο άντρας μου είναι ανάπηρος με διπλό ακρωτηριασμό από 2013 και παλεύουμε.

Για το από που παίρνει δύναμη:

Μια μάνα παίρνει δύναμη από το παιδί της. Όταν βλέπεις το παιδί σου να κρατιέται τόσα χρόνια, αν είναι δυνατός τότε εσύ κρατιέσαι. Αυτός περνάει την μεγάλη ταλαιπωρία δεν την περνάω εγώ, αυτό είναι που σε κρατάει.

Για το ότι θα βγάλει λαμπάδες με το σήμα του Άρη:

Έχουμε βγάλει κάποιες λαμπάδες για να έχουμε ένα έσοδο, η τιμή είναι οκτώ ευρώ. Το τονίζω αυτό για να το ξέρει ο κόσμος. Μπορεί να απευθυνθεί και στο δικό μου τηλέφωνο και στον Α.Σ. Άρη, η τιμή είναι στα οκτώ ευρώ.

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και στον λαό του Άρη που με στήριξε πολύ, και οικονομικά και ηθικά. Έχουμε βοήθεια από όλους τους οπαδούς του Άρη. To τηλέφωνο μου είναι 6986567791

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button