Ποδόσφαιρο

Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τον Θ.Κωνσταντινίδη!

O κόσμος του Άρη έκανε για άλλη μία φορά το θαύμα του! Στήριξε τον Θανάση Κωνσταντινίδη και συγκεντρώθηκαν τα 2.000 ευρώ για το ηλεκτρικό αμαξίδιο που χρειαζόταν.

Την στιγμή που στην Ελλάδα βλέπουμε υποδοχές αποθέωσης σε παίκτες reality show, το Yellow Radio 101,7 ανέδειξε ένα πολύ σημαντικό θέμα, για έναν πραγματικό πρωταθλητή, τον Θανάση Κωνσταντιίδης.

Πρόκειται για τον σημαιοφόρο της Ελλάδας στους παραολυμπιακούς του Ρίο και πρόσφατα κάτοχο μεταλλίων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας.

Ο Έλληνας αθλητής (και φίλος του Άρη) μέσω του Yellow Radio ζήτησε την βοήθεια του κόσμου για να συγκεντρωθεί ένα ποσό το οποίο θα του εξασφαλίσει την αγορά ηλεκτρικού αμαξιδίου.

Από την πρώτη στιγμή οι φίλοι του Άρη θέλησαν να βοηθήσουν, ο καθένας όσο μπορεί για να στηριχθεί ο Θανάσης Κωνσταντινίδης. Πλέον έχουν συγκεντρωθεί τα απαραίτητα χρήματα, με τον Έλληνα πρωταθλητή να μπορεί πλέον να έχει τα απαραίτητα για να συνεχίζει να φέρνει μετάλλια στην χώρα, αλλά και να δίνει το παράδειγμα σε όλο τον κόσμο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button