ΑπόψειςΕρασιτέχνηςΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Συγκίνηση, δέος, ελπίδα! Το μέλλον του Άρη οδηγός όλων μας! Το μοναδικό βίντεο από το πάρτι του Yellow Radio (video)

Είναι στιγμές αυτές τις δύσκολες ώρες για όλη την ανθρωπότητα που αναζητείς αφορμές για να νιώσεις την ελπίδα και την προσμονή, ότι σύντομα όλα αυτά που βιώνουμε είναι ένας εφιάλτης και θα περάσει!

Ποια μπορεί να αποτελέσει καλύτερη αφορμή από το μοναδικό βίντεο 30 λεπτών που βγαίνει στον… αέρα, τώρα στα γενέθλια του Άρη από την γιορτή του Yellow Radio που έγινε προσκαλώντας το «μέλλον» του Άρη; Ένα βίντεο που επιμελήθηκε με πολύ μεράκι και κιτρινόμαυρη αφοσίωση ο Αντρέας Κοτσίρης, το οποίο προκαλεί συγκίνηση, δέος, γεννάει την ελπίδα της μεγάλης απόδρασης, με οδηγό το μέλλον του Άρη!

Του Άρη μας που κλείνει 106 χρόνια ζωής, στην πιο δύσκολη συγκυρία των τελευταίων δυο αιώνων, μια και ο σύλλογος «γεννήθηκε» στον 20ο αιώνα και συνεχίζει στον 21ο παρόλες τις αντιξοότητες και τις κακουχίες.

Ένινγκ, Χαριστέας, Τερζής αποθεώθηκαν και τραγούδησαν: «Κύπελλοοοο»!

Ήταν μια γιορτή ελπίδας και αισιοδοξίας, πριν ξεσπάσει η σκληρή πραγματικότητα που σαρώνει όλον τον πλανήτη… Μέσα στην καρδιά του ποδοσφαιρικού Άρη, στο «σπίτι» των Αρειανών, το Κλεάνθης Βικελίδης και στην φιλόξενη και ζεστή αίθουσα του «ΝΑΟΣ» στήθηκε μια όμορφη κιτρινόμαυρη εκδήλωση, με πρωτοβουλία του Yellow Radio και την έξυπνη ιδέα που υλοποίησε η πανταχού παρούσα Μάριον Συριώτου.

Το… κόνσεπτ; Οι μικροί φίλοι του Άρη ακροατές του Yellow Radio, το μέλλον του συλλόγου, πήραν τους φίλους τους, τους γονείς και τους συγγενείς τους και βρέθηκαν στο γήπεδο, εκεί όπου όπως λέει και το σύνθημα «παίζουμε μπάλα εμείς».

Σε μια αξέχαστη βραδιά, μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι του Άρη απόλαυσαν το αναψυκτικό τους κάτω από την δυνατή μουσική του Dj Γιάννη (ο οποίος δεν παρέλειψε και τα συνθήματα της κερκίδας) και ένιωσαν σαν στο… σπίτι τους. Σημεία των καιρών…

Ξεχωριστές στιγμές εκτυλίχθηκαν με την παρουσία του Άγγελου Χαριστέα, του Μίχαελ Ένινγκ, του Απόστολου Τερζή, αλλά και των ποδοσφαιριστών του Άρη Σάσα, Μαντσίνι, Μπαγκαλιάνη, οι οποίοι αποθεώθηκαν από μικρούς και μεγάλους. Δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται και να υπογράφουν αυτόγραφα! Την ατμόσφαιρα δόνησαν συνθήματα του Άρη, ενώ κυριάρχησε η επιθυμία μικρών και μεγάλων: «κύπελλο, κύπελλο, Αρειανάρα φέρε μας το κύπελλο».

Με αυτές τις εικόνες που αξίζει τον κόπο να δούμε όλοι, παίρνουμε δύναμη και πιστεύουμε ότι θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Στην ζωή… Το απαιτούν αυτές οι φατσούλες, αυτές οι μικρές ψυχές, το μέλλον του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button