Ποδόσφαιρο

“Στόχος μας η διατήρηση της 3ης θέσης, σε ανοδική πορεία ο Ντουκουρέ”

Οι δηλώσεις του Τερζή

Ο άμεσος συνεργάτης του Χερμάν Μπούργος, Τόλης Τερζής, δήλωσε:

“Είναι η πρώτη φορά φέτος που η ομάδα μας βρίσκεται στην 3η θέση. Δεν ξεκινήσαμε καλά στα πλέι οφ αλλά το τελευταίο παιχνίδι πήραμε τη νίκη. Στόχος μας είναι να κρατηθούμε σε αυτή τη θέση, ως το τέλος. Η νίκη μας βοήθησε βαθμολογικά και ψυχολογικά. Τα παιδιά βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και ευελπιστούμε να πάρουμε όλους τρεις βαθμούς σήμερα” σημείωσε αρχικά.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ευρωπαικό παιχνίδι: “Ο ΠΑΟΚ έχει 7 αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης. Το περιμέναμε. Έβαλαν μέσα ξεκούραστους ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν πολύ χρόνο τελευταία. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Τους έχουμε παρακολουθήσει τόσο στα πλέι οφ, όσο και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δουλέψαμε και είμαστε πανέτοιμοι.”

Για την απουσία του Σάσα και την επιστροφή του Μπράμπετς: “Ο Μπράμπετς έκανε κανονικά προπόνηση όλη την εβδομάδα, από την πρώτη μέρα. Ο Σάσα είχε πρόβλημα στην προπόνηση της Πέμπτης και θεωρήσαμε ότι δεν πρέπει να ρισκάρουμε την συμμετοχή του, ώστε να μην κινδυνέψουμε με υποτροπή. Ο Ντουκουρέ είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες, είναι σε ανοδική πορεία και ελπίζουμε να το δούμε και σήμερα.”

Για το τι περιμένει: “Συνήθως το σκορ δεν ξεφεύγει, αλλά εμείς θέλουμε να κερδίσουμε, με οποιοδήποτε σκορ. Θέλουμε τους βαθμούς για να διατηρηθούμε στην θέση που βρισκόμαστε.”

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button