Ποδόσφαιρο

Στο Yellow Radio o Μάνος Τζανακάκης: “Νίκη με Δόξα, χρόνια πολλά στην Αρειανάρα” (Audio)

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Μανώλης Τζανακάκης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Ένα σχόλιο για την νίκη του Άρη:

Ο Κισσαμικός είναι μια καλή ομάδα, παίζει διαφορετικά από τις άλλες ομάδες, ίσως είναι από τις καλύτερες ομάδες στην αντεπίθεση, είχαμε κάποια θέματα που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε, αλλά αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, βρήκαμε ξανά την δύναμη να πάρουμε το ματς, αυτό είναι το πιο σημαντικό και αυτό είναι που έχει η ομάδα φέτος, ότι δεν τα παρατάμε και παίζουμε μέχρι το τέλος και βρίσκουμε την δύναμη να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Η Β’ Εθνική είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και έχει κάποιες δύσκολες καταστάσεις με τις ομάδες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις, αλλά να έχεις την ψυχική δύναμη να πιέζεις και να παίρνεις αυτό που θέλεις. Αυτό μας το έχει περάσει ο προπονητής μας από την αρχή της χρονιάς και αυτό κάνουμε.

Υπάρχει άγχος ακόμη και τώρα μετά από τόσες αγωνιστικές και με την βαθμολογία που έχει ο Άρης:

Σίγουρα υπάρχει ένα άγχος και μια πίεση, γιατί παίζεις στον Άρη, απλά εμείς προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε το τέλος, να κάνουμε την δουλειά μας και να κερδίζουμε κάθε ματς και όταν βγει η ομάδα μαθηματικά τότε θα πούμε ότι πετύχαμε τον στόχο μας.

Μέχρι το Πάσχα θα ξεκαθαρίσουνε πολλά πράγματα, αλλά και απόσπαση να έχουμε εμείς σαν στόχο βάλαμε να βγούμε πρώτοι και οφείλουμε να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί να δουλεύουμε το ίδιο με την ίδια ένταση και να αντιμετωπίσουμε κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο.

Σίγουρα στο ότι η ομάδα μου είναι η καλύτερη και οι συμπαίκτες μου είναι καλύτεροι της κατηγορίας είμαστε η καλύτερη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά.

Ένα σχόλιο για τον ΟΦΗ και το παιχνίδι που έρχεται:

Ο ΟΦΗ έχει πολύ καλή ομάδα και μετά τον Δεκέμβρη με τα  προβλήματα που είχε πάει ακόμα καλύτερα,  την Τετάρτη θα πάμε να τους τελειώσουμε, θα τους κόψουμε τον αέρα.

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι του Άρη με την Δόξα Δράμας:

Είναι ένα ακόμη δύσκολο ματς, παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει και θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα και την Κυριακή θα πάμε για να κερδίσουμε.

Για τον κόσμο του Άρη:

Μας βοηθάει και μας ευχαριστεί, μας δίνει δύναμη όπου πάμε να έχουμε οπαδούς να μας στηρίζουν και όλη την χρονιά μας στηρίζει ο κόσμος και τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία να το χαρεί μαζί με εμάς και στο τέλος να το γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Για τα γενέθλια του Άρη:

Χρόνια πολλά στην Αρειανάρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button