Ποδόσφαιρο

Στο “σφυρί” ο Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος μπορεί πρόσφατα να ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, όμως το καλοκαίρι ενδέχεται να είναι ένας απο τους μεγάλους πρωταγωνιστές.

Στις τάξεις της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο «πρέπει» που τα γνωρίζουν όλοι οι άνθρωποι του κιτρινόμαυρου συλλόγου. Το πρώτο αφορά τη φετινή σεζόν και είναι ο μόνος στόχος που απόμεινε, δηλαδή το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το δεύτερο έχει να κάνει με την επόμενη σεζόν και είναι το ολικό restart που προανείγγειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ξεκαθάρισε πως το καλοκαίρι πρόκειται να γίνει εκκαθάριση, πολλές αλλαγές κλπ. ώστε να πρωταγωνιστήσει ξανά ο Δικέφαλος στις εγχώριες διοργανώσεις και από τη νέα αγωνιστική περίοδο να διεκδικήσει τίτλους.
Ο Πέτρος Μάνταλος είναι ένα από τα πρόσωπα που έμοιαζε να μένει έξω από τις επερχόμενες αλλαγές, καθώς πρόσφατα επέκτεινε τη συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους» μέχρι το 2024. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει απαραίτητα. Το γεγονός ότι θέλει να… ξεφορτωθεί πολλούς από το ρόστερ της η Ένωση, δεν σημαίνει πως επιθυμεί και να τους χαρίσει, τουναντίον.
Έτσι λοιπόν, έχουν ξεκινήσει τη δουλειά ήδη οι ατζέντηδες . Δηλαδή, έχουν αρχίσει να προτείνουν σε διάφορες ομάδες κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου. Ένας από αυτούς είναι και ο αρχηγός της ΑΕΚ, για τον οποίο μάλιστα προκύπτει θέμα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στο MLS.
Δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα δεδομένο φυσικά, διότι αρχικά ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση, ενώ και η πρόσφατη προϊστορία με περίπτωση μεταγραφής του Έλληνα διεθνή, μας έχει αποδείξει ότι αν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν είναι τίποτα σίγουρο.
Να σας υπενθυμίσουμε πως το προηγούμενο καλοκαίρι η ΑΕΚ σε συμφωνία είχε φτάσει με την Αλ Νασρ για τη μεταγραφή του 28χρονου άσου για 4,3 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, μετά απο λίγες ώρες η ομάδα από του Ντουμπάι αποσύρθηκε απο την προφορική συμφωνία και ο Πέτρος Μάνταλος παρέμεινε στους «κιτρινόμαυρους».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button