Ερασιτέχνης

Στο πλευρό του Δημήτρη και το Aris London Fans!

Στο πλευρό του Δημήτρη Πιπερίδη στέκονται μαζικά οι φίλοι του Άρη, ο οποίος δίνει μεγάλο αγώνα της ζωής του, μετά από το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη το 2017!

Όπως ενημέρωσε ο κιτρινόμαυρος σύλλογος:

“Μέσα σε μία μέρα, εξαντλήθηκε και η δεύτερη «παρτίδα» από τις πασχαλινές λαμπάδες οι οποίες διατίθενται από τον Α.Σ. ΑΡΗΣ προς αρωγή του Δημήτρη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σύνδεσμος ARIS LONDON FANS, το οποίο παραδοσιακά στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων και συνοπαδών μας που έχουν ανάγκη, αγόρασε 55 λαμπάδες για την ενίσχυση του Δημήτρη.

Ο Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι τη Δευτέρα (12/4) θα παραλάβει νέες λαμπάδες, τις οποίες θα διαθέτει στους φίλους του συλλόγου από Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00 – 15:00, από τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Παπαναστασίου. Τις ίδιες ώρες οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να πραγματοποιούν τις εγγραφές τους ή να ανανεώνουν τις συνδρομές τους στον Ερασιτέχνη”.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button