Μπάσκετ

Στο μυαλό τους μόνο η ΑΕΚ!

Αθλητές και προπονητής του μπασκετικού Άρη αφήνουν πίσω τους τα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός) και στρέφονται σε αυτό που ακολουθεί

Ο Άρης ξεκινά άμεσα την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ (Σάββατο 17:00) και ο Σάββας Καμπερίδης περιμένει τους απόντες στο παρκέ.

Ο Σάββας Καμπερίδης στερήθηκε έξι παίκτες από το βασικό κορμό στον φιλανθρωπικό αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, χρησιμοποιώντας όλους τους νεαρούς της ομάδας. Στην προετοιμασία που ξεκινά από σήμερα ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» περιμένει όλους τους παίκτες, ώστε η ομάδα να προετοιμαστεί πλήρης για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται πως Ντραγκίτσεβιτς, Μιλόσεβιτς και Χαριτόπουλος δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα για να μην επιβαρυνθούν, ενώ ο Σλαφτσάκης αποκόμισε έναν τραυματισμό το Σάββατο, που δεν εμπνέει ανησυχία για τη συνέχεια.

Ο Σιδηροηλίας δεν αγωνίστηκε στα τελευταία δύο ματς λόγω ενοχλήσεων στη βουβωνική χώρα, όμως πιθανότατα θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, όπως και ο Σταμάτης που δεν έπαιξε επίσης στο ΣΕΦ.

Ο Σάββας Καμπερίδης περιμένει πως και πως τις επιστροφές ώστε να δουλέψει με όλα του τα… όπλα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button