Ποδόσφαιρο

Στο εξωτερικό η προετοιμασία του Άρη, για 4η φορά στην Αυστρία οι “κιτρινόμαυροι” !

Χθες από τον Άρη ανακοινώθηκε, το επίσημο πρόγραμμα της θερινής προετοιμασίας των “κιτρινόμαυρων” για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η αποστολή στις 19 Ιουνίου για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, όπου θα παραμείνει μέχρι της 26 Ιουνίου.

Το δεύτερο στάδιο θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουνίου μέχρι της 8 Ιουλίου σε περιοχή κοντά στο Γκρατς της Αυστρίας. Στο διάστημα αυτό η ομάδας θα δώσει 3-4 φιλικά παιχνίδια (το πρόγραμμα των φιλικών θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες).

Αυτή θα είναι η 4η φορά (από το 2006 και μετά) που οι κιτρινόμαυροι θα προετοιμαστούν στην Αυστρία, ενώ μετά το περσινό καλοκαίρι που ήταν ιδιαίτερο λόγω covid, ο Άρης θα επιστρέψει στο εξωτερικό, καθώς οι τελευταίες προετοιμασίες εκτός των συνόρων έγιναν στην Ολλανδία.

Ας θυμηθούμε τις προηγούμενες τρεις φορές στην Αυστρία:

Ζέεφελντ (Αυστρία), 2008/09

το Ζέεφελντ της Αυστρίας ήταν επιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όμως η προετοιμασία διεξήχθη εν τέλει υπό τις οδηγίες του Κίκε Ερνάντεθ στην δεύτερη θητεία του στον Άρη. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός επέλεξε το εξαιρετικό προπονητικό κέντρο στην Αυστρία, ωστόσο λίγες μέρες πριν την έναρξη του βασικού σταδίου τον… πρόλαβε η φυγή του από τον Άρη.

Κίτσμπουελ (Αυστρία), 2010/11

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη εκείνης της χρονιάς ξεκίνησε με 22 παίκτες στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας υπό τις οδηγίες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Το ρόστερ του Άρη δεν ήταν ολοκληρωμένο και γι αυτό ταξίδεψαν και νεαροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής, οι οποίοι ωστόσο υπέγραψαν συμβόλαια επαγγελματικά, καθώς έπεισαν τον Αργεντινό τεχνικό για την προαγωγή τους στη πρώτη ομάδα.

Ζέεφελντ (Αυστρία), 2011/12

Για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια η προετοιμασία του Άρη διεξαγόταν στις Αυστριακές Άλπεις και στο εξαιρετικό Ζέεφελντ της Αυστρίας. Ο Σάκης Τσιώλης με τους 28 ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του ξεκίνησε το «μοντάρισμα» του Άρη της νέας χρονιάς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button