Ερασιτέχνης

Στους γονείς του Άλκη η κορνίζα με τη φανέλα του

Όπως έκανε γνωστό ο Α.Σ. Άρης μέσω δημοσίευσής του, αποσύρεται το νούμερο «19» στη μνήμη του Άλκη από όλα τα τμήματα του Άρη.

Μέσα από τη δημοσίευση της ανακοίνωσής του αυτής, ο Α.Σ. Άρης γνωστοποίησε πως η φανέλα με το όνομα του Άλκη που δόθηκε στους φίλους του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα σταλθεί στους γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου στη Βέροια.

Αναλυτικά:

«Στην αυλαία της εκδήλωσης για τα 108 χρόνια του ΑΡΗ, ο πρόεδρος του Α.Σ., Λευτέρης Αρβανίτης, δήλωσε ότι αποσύρεται η φανέλα με το νούμερο 19 από τα τμήματα του Ερασιτέχνη και την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Μία κίνηση η οποία αποτελεί έναν ελάχιστο φόρο τιμής στον Άλκη Καμπανό, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου σε ηλικία 19 ετών.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Άννα Ευθυμίου, έδωσαν στους φίλους του Άλκη Καμπανού μία κορνίζα με τη φανέλα η οποία αποσύρεται και θα σταλεί στους γονείς του 19χρονου φίλου μας, στη Βέροια.

Άλκη δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ…»

Γιώργος Σιδερίδης

Σπουδαστής Αθλητικής Δημοσιογραφίας. Το Yellow Radio FM 101.7 ήταν το πρώτο Μέσο το οποίο του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. «Παθιασμένος» με τις μεταγραφές στο ποδόσφαιρο, είναι μέλος της οικογένειας του Yellow εδώ και 2 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com