Μπάσκετ

«Στον πόλεμο θα τον έπαιρνα μαζί μου»! Ο Νετζήπογλου μέσα από τα μάτια του κόουτς Κουγιουμτζίδη

Ο Όμηρος Νετζήπογλου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο φιλικό στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Τάσος Κουγιουμτζίδης, προπονητής του στο Εφηβικό του Άρη πέρσι, ανέλυσε στο Yellow Radio 101,7 τα στοιχεία του 18χρονου γκαρντ.

Όσα είπε στον Πάρη Τρικαλιώτη και στην εκπομπή «Στο λεωφορείο μπαίνω»…

Για τον Νετζήπογλου: « Ο Όμηρος ήταν ο ηγέτης της εφηβικής μας ομάδας με 25 πόντους κατά μέσο όρο. Ήταν ότι καλύτερο είχαμε στην ομάδα. Χάρηκα που συστήθηκε στον κόσμο του Άρη και στο φίλαθλο κοινό της Ελλάδας στο φιλικό με τον Ολυμπιακό δείχνοντας εκείνα τα στοιχεία που έδειχνε και στις προπονήσεις. Δεν με εξέπληξε ιδιαίτερα, περίμενα να τον δω να ανταποκρίνεται σε υψηλό βαθμό, όπως και έκανε.

Για τα στοιχεία του νεαρού γκαρντ: «Το πρώτο πράγμα που είχα σημειώσει όταν τον πρωτοείδα ήταν ότι μου θύμισε πολύ τον Κώστα Παπανικολάου. Έχουν πολλά κοινά. Είναι ιδιαίτερα αθλητικός, σκληρό παιδί με μέταλλο, έχει τρομερή ενέργεια στο παιχνίδι του, έχει καρδιά , πάθος. Διαθέτει την πρώτη ύλη που λέμε, αν δεν έχεις στο DNA σου αυτά τα στοιχεία δεν μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά. Είναι πάρα πολύ καλός χαρακτήρας, έχει όλο το πακέτο για να προχωρήσει. Στον πόλεμο θα τον έπαιρνα μαζί μου. Πολύ καλό πρώτο βήμα, ένας εναντίον ενός είναι καλός μπορεί να το βελτιώσει , τρέχει πολύ καλά στον αιφνιδιασμό. Κινείται χωρίς την μπάλα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει πολλά πράματα. Είναι ταπεινός και δουλεύει πολύ για να εξελιχθεί».

Για το μέλλον του Άρη: «Υπάρχουν κι αλλά παιδιά όπως ο Σιδηροηλίας και ο Τσιρογιάννης που έρχονται και μαζί με τον Φλιώνη και τον Κουζέλογλου μπορούν να δημιουργήσουν έναν καλό ελληνικό κορμό. Και με καλές προσθήκες ξένων ο Άρης μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστικός».

Για τον Καμπερίδη: «Στον Άρη του σήμερα είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσεις και το αποτέλεσμα, τις νίκες δηλαδή και η ανάδειξη παιδιών είναι κάτι πολυσύνθετο. Νομίζω πως ο κόουτς Καμπερίδης ξέρει πώς να το διαχειριστεί αυτό. Ξέρει πολύ καλά το μπάσκετ, έχει αρχές και φιλοσοφία και δουλεύει για το καλύτερο. Οι συγκυρίες με τον κορωνοϊό και το άδειο Παλέ είναι πολύ ιδιαίτερες και σκληρές. Υπάρχει και ο Λευτέρης Αρβανίτης ο οποίος στηρίζει τον προπονητή».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ και με τον Ηρακλή είχε πολλές απουσίες και κέρδισε. Έχει πολλή ποιότητα, μπορεί να καλύψει τις όποιες απουσίες της. Περιμένω τον Άρη να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και πιστεύω θα δούμε ένα ντέρμπι μέχρι το τέλος».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button