Διεθνή

Στον Μουρίνιο απάντησε ο γιος του Σόλσκιερ : «Ο μπαμπάς μου πάντα μου δίνει φαγητό»

Να δώσει τέλος στην κόντρα του Σόλσκιερ με τον Μουρίνιο με χιούμορ αποφάσισε , ο γιός του πρώτου, Νόα.

Στις «μπηχτές» ανάμεσα στον Όλε Σόλσκιερ και τον Ζοσέ Μουρίνιο, θέλησε ένα τέλος να δώσει ο γιος του πρώτου, Νόα. Ο νεαρός με χιούμορ απάντησε για την αψιμαχία μεταξύ των δύο τεχνικών, λέγοντας πως ο μπαμπάς του τον ταΐζει κανονικά.
«Πάντα μου δίνει φαγητό, σας διαβεβαιώ! Γέλασα πολύ με αυτό που είπε είναι η αλήθεια. Βέβαια, δεν πέφτω κάτω όπως το έκανε και ο Σον…», σχολίασε χαρακτηριστικά στο μέσο «Tidens Krav».
Να σας θυμίσουμε ότι η κόντρα μεταξύ των δύο προπονητών ξεκίνησε με την δήλωση του Σόλσκιερ που έλεγε, «Αν ήταν ο γιος μου και έμενε κάτω και χρειάζονταν την βοήθεια των συμπαικτών του για να σηκωθεί, δεν θα του έδινα φαγητό. Ήταν προσβλητικό αυτό που έγινε. Οι παίκτες μου… ξεγελάστηκαν από τον Σον, όχι μόνο αυτοί αλλά και ο διαιτητής. Δεν υπήρχε φάουλ στην φάση», για να πάρει του Πορτογάλου την απάντηση η οποία ανέφερε:
«Πρώτον, είμαι έκπληκτος που μετά το σχόλιο που έκανε ο Σόλσκιερ για τον Σον, δεν με ρωτάτε γι’ αυτό. Αλλά θα πω, αυτό που είπα ήδη και στον Όλε μετά τον αγώνα, αν εγώ πω πως ο παίκτης Α, Β ή Γ από την άλλη ομάδα, αν ήταν γιος μου δεν θα του έδινα να φάει, ποια μπορεί να είναι η αντίδραση σε αυτό. Είναι λυπηρό, είναι λυπηρό που δεν μου ρωτάτε. Είναι λυπηρό γιατί δεν έχετε την ηθική ειλικρίνεια να μου συμπεριφερθείτε όπως στους άλλους.
Θα πω απλά ότι ο Σον είναι τυχερός που ο πατέρας του είναι καλύτερος άνθρωπος από τον Όλε. Είμαι πατέρας. Πάντα ο πατέρας πρέπει να δίνει φαγητό στα παιδιά, αν χρειάζεται να κλέψεις για να τα ταΐσεις, θα κλέψεις. Είμαι απογοητευμένος. Στην Πορτογαλία λέμε το ψωμί είναι ψωμί και το τυρί είναι τυρί. Είπα ήδη στον Όλε την άποψη μου για το σχόλιο του.»

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button