Μπάσκετ

«Στον αέρα» η νέα ιστοσελίδα Ακαδημιών Μπάσκετ του Άρη

Οι Ακαδημίες Μπάσκετ του Άρη έχουν πλέον τη δική τους ιστοσελίδα, ενώ παράλληλα «εγκαινιάζεται» και το κανάλι στο Youtube.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

«Και εγένετο… www.arisbcacademy.gr! Ο διαδικτυακός τόπος της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΑΡΗ είναι γεγονός.

Από την Πέμπτη 10/12, είναι «στον αέρα» η ιστοσελίδα του ARIS Basketball Program. Ένας ιστοχώρος στον οποίο οι φίλοι του ΑΡΗ και του μπάσκετ γενικότερα θα μπορούν να μαθαίνουν όλα τα νέα της Ακαδημίας του συλλόγου, όπως φυσικά και του ειδικού προγράμματος ARIS JUNIOR BASKETBALL PROGRAM.

Η προσπάθεια στην Ακαδημία Μπάσκετ συνεχίζεται, παρά τις δυσκολίες που έχει επιφέρει η καραντίνα, λόγω της πανδημίας του Covid-19. Μέσα από μία σύγχρονη ιστοσελίδα, άπαντες θα μπορούν να πληροφορούνται τα πάντα για την Ακαδημία. Οι αθλητές θα έχουν και τη δυνατότητα να κάνουν την ηλεκτρονική εγγραφή τους και να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΑΡΗ, ώστε να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, αλλά και της σωστής νοοτροπίας που πρέπει να τους διέπει εντός και εκτός παρκέ.

Επίσης, από την Πέμπτη «εγκαινιάζεται» και το επίσημο κανάλι της Ακαδημίας Μπάσκετ στο Youtube. Δείτε το και κάντε την εγγραφή σας παρακάτω.

Μάθε μπάσκετ, στο σπίτι του μπάσκετ. Και έπεται συνέχεια…»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button