Μπάσκετ

Στις 6-7 Ιουνίου το restart στην μπασκετική Bundesliga

Είναι πλέον οριστικό. Η γερμανική λίγκα μπάσκετ (BBL) θα επανεκκινήσει το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί με διαδικασίες… εξπρές σε τρεις εβδομάδες. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο και στο Audi Dome του Μονάχου.

Στο τελικό τουρνουά θα λάβουν μέρος δέκα από τις δεκαεπτά ομάδες της Bundesliga (σ.σ. οι υπόλοιπες επτά έχουν επιλέξει να διακόψουν οριστικά την χρονιά τους). Θα υπάρχουν δύο ομιλοι των πέντε ομάδων και οι πρώτες τέσσερις από κάθε όμιλο θα προκριθούν στα πλέι οφ, ενώ συνολικά θα διεξαχθούν 35 αγώνες σε 22 ημέρες.

«Αυτή η ιδέα είναι πραγματικά εντυπωσιακή και έχει διευκρινισθεί κάθε λεπτομέρεια. Οι πιθανότητες εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι εξαιρετικά χαμηλές», ανέφερε σχετικά ο Φλόριαν Χέρμαν, επικεφαλής της βαυαρικής Καγκελαρίας.

«Ευχαριστούμε το συμβούλιο που πρότεινε μια τέτοια ιδέα. Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι αυτή η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις καλύτερες συνθήκες σε αυτό το πολύ ιδιαίτερο πλαίσιο», δήλωσε ο Χέρμπερτ Χάινερ, πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Μπάγερν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, καθ’ όλην την διάρκεια του τουρνουά, οι αποστολές των ομάδων θα τεθούν σε καραντίνα σε ένα ξενοδοχείο στο βόρειο Μόναχο, κοντά στο Ολυμπιακό Πάρκο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button