Ποδόσφαιρο

Στη… σέντρα ο Μελισανίδη απο τους οπαδούς: «Παίκτες λαχεία, στελέχη παρωδία. Άλλη ΑΕΚ έταξες το 2013»

Δεκάδες οπαδοί της ΑΕΚ, το απόγευμα της Τετάρτης περίμεναν την αποστολή στον Βόλο, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει για τη ρεβάνς του Κυπέλλου την τοπική ομάδα.

Οι οπαδοί κρατούσαν ένα πανό, το οποίο έγραφε: «Παίκτες λαχεία, στελέχη παρωδία. Αλλη ΑΕΚ έταξες το 2013». Ένα ηχηρό μήνυμα από τους φιλάθλους της ομάδας στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την τραγική πορεία στη φετινή σεζόν.
Στη… σέντρα έβγαλαν τον Μελισσανίδη οι φίλοι της ΑΕΚ για τα λάθη που έχει κάνει όλους αυτούς τους μήνες, με αποτέλεσμα η Ενωση να παρουσιάζει εικόνα διαλυμένης ομάδας.
Το πανό είναι ενδεικτικό της ατμόσφαιρας που επικρατεί στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με τον κόσμο να είναι εξοργισμένος τις λανθασμένες αποφάσεις του Μελισσανίδη και με τις κινήσεις της διοίκησης .
Δεν είναι η πρώτη φορά που οπαδοί των κιτρινόμαυρων εκφράζουν την αντίθεσή τους, αφού πρόσφατα το ίδιο είχε συμβεί στην Κρήτη, όταν είχε ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ. Τότε υπήρχαν δύο πανό, τα οποία ανέφερε: «Σταματήστε να ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ, είστε όλοι υπόλογοι», «ΑΕΚ παίξε μπάλα για τον λαό σου».
Η Original 21 στις αρχές Ιανουαρίου είχε βρεθεί επίσης στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» και είχε ανεβάσει ένα πανό, το οποίο έγραφε: «Σε λάθη επιμένεις, την ΑΕΚ την μικραίνεις. Εδώ δεν είναι… Ιωνικός τι δεν καταλαβαίνεις;»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button