Ποδόσφαιρο

Στη Θεσσαλονίκη Ρος και Λάρσον για τον Άρη! “Έτοιμοι και αύριο να παίξουμε”! (photos)

Διπλή άφιξη για τον Άρη! Έφτασαν λίγο μετά τις 9 το πρωί στη Θεσσαλονίκη, οι Λίντσεϊ Ρος και Ντάνιελ Λάρσον, με την ίδια πτήση από Κωνσταντινούπολη.

Τους δύο ποδοσφαιριστές υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” εκπρόσωποι της ΠΑΕ Άρης. Θα περάσουν εντός της ημέρας από ιατρικές εξετάσεις και ενδεχομένως να είναι παρόντες και στη μεσημεριανή προπόνηση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε κατά την άφιξή του ο Ντάνιελ Λάρσον:

“Ευχαριστώ για την υποδοχή, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ…”, τόνισε αρχικά ο 31χρονος επιθετικός.

Ρωτήθηκε για τον Άρη κι αν είναι έτοιμος να παίξει άμεσα: “Ναι είμαι έτοιμος, δεν έχω προβλήματα. Ξέρω ότι ο Άρης είναι μία παραδοσιακή δύναμη στην Ελλάδα. Είχε κάποια δύσκολα χρόνια, αλλά είμαι εδώ να βοηθήσω να επιστρέψει εκεί που πρέπει”.

Όσον αφορά την θέση που αγωνίζεται περισσότερο στην επίθεση, είπε: “Στην Τουρκία έπαιζα αποκλειστικά στην πτέρυγα, αλλά συνολικά στην καριέρα μου έχω παίξει σε όλες τις θέσεις”.

Για το ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπρούνο Γκάμα και αν το γνωρίζει: “Τον ξέρω έχω παίξει εναντίον του στην Ισπανία”.

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως κι άλλοι συμπατριώτες του παλαιότερα έπαιξαν στον Άρη:“Ελπίζω να συνεχίσω την καλή παράδοση των Σουηδών στον Άρη…”

Αναλυτικά όσα είπε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Λίντσεϊ Ρος:

“Ευχαριστώ για την υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Και θέλω να παίξω τώρα, το χρειάζομαι! Είμαι ενθουσιασμένος…”, τόνισε αρχικά και εν συνεχεία κλήθηκε να μιλήσει για τον Άρη, τι γνωρίζει για την ομάδα κι αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα:

“Στον κόσμο να πω ό,τι είμαι χαρούμενος που ήρθα, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θα παλέψω για τα χρώματα της ομάδας. Είμαι απόλυτα έτοιμος και… αύριο να παίξω!”.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή τους…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button