Γενικά

Στην Φρανκφούρτη η παγκόσμια πρώτη για το Citroen C3 Aircross

Έφτασε η ώρα για την επίσημη παρουσίαση του νέου μικρού γαλλικού crossover στον Τύπο και το κοινό.

Ένα εξαιρετικά σημαντικό μοντέλο θα είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής στο περίπτερο της Citroën στην εφετινή έκθεση της Φρανκφούρτης που θα ανοίξει τις πύλες της στους δημοσιογράφους στις 12 Σεπτεμβρίου.

Το C3 Aircross θα επιτρέψει στη γαλλική εταιρεία να πρωταγωνιστήσει σε μια από τις πλέον δημοφιλείς κατηγορίες της σύγχρονης αυτοκίνησης, εκείνη των κόμπακτ SUV/crossover.

Ο συνδυασμός της έντονης και με προσωπικότητα σχεδίασης, με την ευρύχωρη και με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης καμπίνα, θα φροντίσουν γι’ αυτό.

Το βάρος θα πέσει επίσης στην ευρεία δυνατότητα εξατομίκευσης του αυτοκινήτου, ενώ το παρότι δε θα υπάρχουν τετρακίνητες εκδόσεις το Grip Control θα φροντίζει ώστε η πρόσφυση των εμπρός τροχών να είναι η βέλτιστη. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό σύστημα που επενεργεί στα φρένα του αυτοκινήτου και ήδη γνωρίζουμε από το C4 Cactus. Μετά την Φρανκφούρτη, το νέο C3 Aircross θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη και στη χώρα μας θα βρίσκεται πριν το τέλος του έτους.

Ενδιαφέρον θα έχει και μια έκδοση του μεγάλου πολυμορφικού της εταιρείας, του SpaceTourer, που θα είναι σε πρωτότυπη μορφή. Θα ονομάζεται SpaceTourer Rip Curl Concept και θέλει να συγκινήσει εκείνους που αναζητούν τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Πρόκειται για μια τετρακίνητη έκδοση του μοντέλου με χαρακτηριστικά αυτοκινούμενου (camper), που στο εσωτερικό της δίνει έμφαση στη μοντέρνα εικόνα και την απόλυτη ευχρηστία.

(ΠΗΓΗ: Citroen)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button