ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τέταρτη κατηγορία ως… Άρης Παλαιοχωρίου ο Ηρακλής

Στην Γ’ Εθνική, τέταρτη τη τάξη Εθνική κατηγορία στην Ελλάδα θα αγωνιστεί ο Ηρακλής, ο οποίος αναμένενται να πάρει το ΑΦΜ του Άρη Παλαιοχωρίου

Έτοιμος να χρησιμοποιήσει τον Άρη Παλαιοχωρίου ως όχημα παρουσίας του στη Γ’ Εθνική και αλλαγής φορολογικής ταυτότητας είναι ο Ηρακλής.

Όπως μεταδίδει η «Blue Arena», ο επίσημος Ηρακλής απέφυγε την εκδοχή δήλωσης συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική με τα στοιχεία του Ιδρυτικού Σωματείου, χωρίς αγωνιστικό σκοπό και για προσχηματικούς λόγους.

Αντιθέτως, τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι προχώρησε πολύ το θέμα της ουσιαστικής συμμετοχής στην κατηγορία, μέσω συμφωνίας με άλλη ομάδα και, ως εκ τούτου, ο Άρης Παλαιοχωρίου, ο οποίος δεν επρόκειτο να δηλώσει συμμετοχή, το έπραξε, έστω και εκπρόθεσμα, με την ΕΠΟ να κάνει αποδεκτή τη συμμετοχή του.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για απόλυτη συμφωνία των διοικούντων της ομάδας από τη Χαλκιδική με την «κυανόλευκη» πλευρά, με τον Ηρακλή να βρίσκει όχημα συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική, αλλά και αλλαγής φορολογικών στοιχείων, γεγονός, το οποίο θα του φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στην περίπτωση, που κατακτήσει την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ετικέτες

Yellow News

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close