Ποδόσφαιρο

Στην σωστή κατεύθυνση! Ο Άρης ρίχνει τον μέσο όρο ηλικίας και παίρνει παίκτες με ψηλό potential!

Στην σωστή κατεύθυνση κινείται ο Άρης ο οποίος αποκτάει παίκτες που ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας.

Oι κιτρινόμαυροι έχουν φτιάξει έναν κορμό αυτά τα χρόνια. Βασίζονται από την μία σε έμπειρους παίκτες όπως ο Γκάμα, ο Σάσα, ο Μπερτόγλιο αλλά και σε νεαρότερους όπως ο Ματέο Γκαρσία και ο Μαντσίνι.

Στην λήξη των φετινών μεταγραφών φαίνεται πως οι κιτρινόμαυροι είναι έτοιμοι να ρίξουν τον μέσο όρο ηλικίας τους, αποκτώντας ποδοσφαιριστές με ψηλό ταβάνι, κίνητρο αλλά και μεταπολιτική αξία.

Ο Άρης συμφώνησε με τον Λούμορ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Προσέθεσε στο ρόστερ του έναν παίκτη μόλις 24 ετών που έχει ήδη διψήφιο αριθμό συμμετοχών στην Εθνική του ομάδα. Ακόμη πρόκειται για παίκτη που την σεζόν 2019/20 έπαιζε στην Μαγιόρκα και την La Liga.

Πολύ σύντομα αναμένονται νεότερα και με Καμαρά και Μπρόρσον. Ο ένας 26 ο άλλος 25 ετών. Ο Καμαρά με εμπειρίες από Premier League, Championship και Ligue 1 ο Μπρόρσον με πρωταθλήματα Σουηδίας πίσω του.

Τρεις παίκτες οι οποίοι έρχονται με μεγάλο κίνητρο (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας), με σημαντικές παραστάσεις και σε πολύ καλή ηλικία. Είναι ικανοί να βοηθήσουν τον Άρη αλλά και μπορούν να αποτελέσουν ακόμη και σημαντικά περιουσιακά στοιχεία για το μέλλον.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button