Ποδόσφαιρο

Στην Ισπανία μπήκαν στο δωμάτιο του VAR και ο διαιτητής έβγαζε φωτογραφίες! (pics)

 

Το σκάνδαλο με το VAR στο ισπανικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό να περνάει στην αντεπίθεση μετά την καταγγελία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Όλα ξεκίνησαν από το γκολ της Βαλένθια επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου το VAR έδειξε ότι το γκολ ήταν κανονικό, ενώ το κανάλι που μετέδιδε το ματς ότι στη φάση υπήρχε οφσάιντ.

Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να καταγγείλει τη Mediapro για παραπλάνηση του τηλεοπτικού κοινού, ωστόσο της… γύρισε μπούμερανγκ.

Κι αυτό γιατί η Mediapro δημοσίευσε φωτογραφίες όπου φαίνεται στο δωμάτιο του VAR να μπαίνουν διάφορα πρόσωπα, ανάμεσά τους και ο υπεύθυνος του VAR από την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Αντόνιο Γάτο.

Επίσης, σε άλλη φωτογραφία που βγήκε στη δημοσιότητα, ο διαιτητής του VAR φαίνεται να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο, κάτι το οποίο απαγορεύεται.

Από την πλευρά της η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας απάντησε, διευκρινίζοντας ότι απαγορεύεται σε κάποιον να μπει στο δωμάτιο του VAR εκτός κι αν έχει σχετική άδεια και μόνο στο ημίχρονο, ενώ πρόσθεσε πως οι φωτογραφίες από το κινητό τηλέφωνο επιτρέπονται σε περιπτώσεις που αυτό κρίνεται απαραίτητο.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button