Μπάσκετ

Στην Ελλάδα οι κρεμασμένοι μιλάνε για ένα ανύπαρκτο σκοινί

Η ανακοίνωση του Περιστερίου δεν είναι απλά άστοχη, δεν είναι απλά αστεία. Είναι προκλητικοί και στη καλύτερη περίπτωση γραμμένη από… ρομπότ.

Από που να το πιάσει κανείς για το Περιστέρι και που να τελειώσει. Είναι άγνωστο αν στην ομάδα της Αθήνας δεν έχουν καμία επαφή με τη πραγματικότητα (το καλό σενάριο) ή αν απλά προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Κάνει το Περιστέρι λόγο για δίκαιη διαιτησία και για παράπονα του Άρη για αυτήν. Είναι ο ορισμός της φράσης ότι… όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται! Το «να δούμε το παιχνίδι φάση-φάση» δεν είναι κακό γιατί θα φανεί ότι το Περιστέρι ευνοήθηκε για άλλη μία φορά, αλλά ο Άρης δε ζήτησε τίποτα τέτοιο.

loading...

Βγήκε το Περιστέρι να κάνει τον αυτόκλητο υπερασπιστή Τσαρούχα, Τσολάκο και Κατραχούρα! Μιας που είμαστε εδώ όμως, ας δούμε φάση προς φάση και το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, τι λέτε;

Φυσικά το παραπάνω είναι αμελητέο μπροστά στα υπόλοιπα. Το Περιστέρι θα έπρεπε να ντρέπεται να κάνει οποιαδήποτε αναφορά σε «τοξικότητα» από τη στιγμή που όχι μόνο δε συνέβη τίποτα στο Αλεξάνδρειο, αλλά έχουν συμβεί τραγικά πράγματα στο δικό του γήπεδο!

Φέτος το Περιστέρι έχει δει τους οπαδούς του να δέρνουν οπαδούς και επίσημους, να φτάνουν δίπλα σε πάγκους αντίπαλων ομάδων και να στέλνουν το μπάσκετ ακόμη πιο κάτω, φυσικά χωρίς καμία σοβαρή τιμωρία.

** Εν τω μεταξύ το Περιστέρι αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι αριθμοί μιλάνε γιατί μέχρι το 33′ ήταν μπροστά στο σκορ. Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι και στο Περιστέρι-Άρης οι κιτρινόμαυροι ήταν μπροστά στο 33′, αν τα παιχνίδια λήγουν 7′ πριν το τέλος, ας δώσουν το ροζ φύλλο αγώνος πίσω.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button