ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Στην Ελλάδα, ένα πέναλτι έχει μεγαλύτερη αξία από το θάνατο…

Έχουν περάσει δύο 24ωρα από τη δολοφονία ενός οπαδού από τη Βουλγαρία και από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Θα ξεκινήσουμε το κείμενο αφήνοντάς σας να μαντέψετε ποιο γεγονός πήρε μεγαλύτερη διάσταση στη χώρα μας. Όσοι σκεφτήκατε «προφανώς η δολοφονία», πολύ πιθανό να μη ξέρετε πού ζούμε.

Το ντέρμπι της Αθήνας έληξε το βράδυ της Κυριακής και μια από τις δύο ομάδες της (σ.σ. δεν έχει σημασία ποια) διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε – και καλά κάνει, ενδεχομένως.

Περίπου την ίδια ώρα, μαθεύτηκε στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα ότι μία παρέα Βουλγάρων δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ (σ.σ. σύμφωνα με την αστυνομία). Ένας από αυτούς κατέληξε από τα τραύματά του το ίδιο βράδυ, σε ένα νοσοκομείο της πόλης. Δύο φίλοι του νοσηλεύονται ακόμα.

«Όμως ήταν πάτημα πάνω στο πόδι του παίκτη και έπρεπε να δοθεί πέναλτι». Κι όμως, εκεί εστιάζει ο μέσος Έλληνας, είτε δημοσιογράφος, είτε απλά φίλαθλος.

Έγιναν μία – δύο αναφορές για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη αλλά στο τέλος του κειμένου θα ακολουθήσουμε τη μέθοδο που επιλέξαμε και στην αρχή του: θα σας αφήσω να μαντέψετε. Σήμερα το πρωί αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου στην Αθήνα, επέστρεψαν στις δουλειές τους. Τι πιστεύετε είπαν πρώτα στον συνάδελφό τους; «Ρε! Είδες τι έγινε στη Θεσσαλονίκη; Τον σκότωσαν ρε, επειδή είχε διακριτικά άλλης ομάδας» και επιλογή νούμερο 2: «Καλά ρε, θα κερδίσετε ποτέ με διαιτησία 50-50»;

Μαντέψτε λοιπόν…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button