Ποδόσφαιρο

Στην Εθνική Αγγλίας έως το 2024 ο Σάουθγκεϊτ με 6 εκατ. λίρες τον χρόνο!

Στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας θα παραμείνει ο Γκάρεθ Σάουγκεϊτ, ο οποίος αναμένεται να δεχτεί τη… χρυσή πρόταση που έχει δεχτεί από τα «λιοντάρια».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής της Εθνικής Αγγλίας πιστώνεται το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έδωσε στην ομάδα μεγάλο μέρος από τη χαμένη της αίγλη, ακόμα και αν δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τον τρόπο στον τελικό του Euro 2020 στο Λονδίνο.

H FA έχει καταθέσει την πρόταση της στον Άγγλο τεχνικό, προτείνοντας του να κάτσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το 2024 με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, το οποίο του υπερδιπλασιάζει τις αποδοχές.

Συγκεκριμένα, από 2,5 εκατομμύρια λίρες ο Σάουθγκεϊτ θα αμείβεται με 6 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο, εξαργυρώνοντας έτσι την καλή δουλειά που έχει κάνει στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

«Ο μοναδικός λόγος που ακόμα δεν έχουμε αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με την Ομοσπονδία είναι ότι θεώρησα σωστό πως έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και αμέσως μετά στην διεκδίκηση της πρόκρισης για το Μουντιάλ. Τώρα που όλα αυτά τελείωσαν θεωρώ πως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάτσουμε στο τραπέζι με την FA, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω ότι θα είναι καθόλου πολύπλοκο», δήλωσε ο ίδιος ο Σάουθγκεϊτ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button