Γενικά

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Να τελειώσω το 2021 στο Top-3»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε πως ο τίτλος που πήρε στο Μόντε Κάρλο του έδωσε αυτοπεποίθηση και επισήμανε ότι ο μεγάλος του στόχος είναι το 2021 να κλείσει στο Top-3.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με εντυπωσιακό τρόπο έχει μπει στη χωμάτινη σεζόν, με τον Έλληνα τενίστα στα πρώτα δύο τουρνουά που έγιναν σε clay courts να έχει ένα τρόπαιο και έναν χαμένο τελικό.
Ο 22χρονος πήρε στο Μόντε Κάρλο τον τίτλο και ηττήθηκε στον τελικό της Βαρκελώνης από τον Ράφαελ Ναδάλ, που κατέκτησε για 12η φορά στην καριέρα του το Barcelona Open. Πλέον ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στρέφει το βλέμμα του στο Madrid Open που θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες, με στόχο φυσικά την… αρπαγή του τίτλου από τους Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Τιμ.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το 2019 είχε βρεθεί στον τελικό και φέτος θα προσπαθήσει να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Λίγες ημέρες μετά τον τελικό στην Βαρκελώνη, μίλησε για τον μεγάλο του στόχο στο 2021, και επισήμανε ότι ο τίτλος στο Μόντε Κάρλο του έδωσε αυτοπεποίθηση.

«Ο τίτλος μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είμαι στην 1η θέση για το ATP Finals και αυτό είναι σημαντικό για μένα. Πολλοί παίκτες θα ήθελαν να είναι στην κορυφή και πρέπει να συνεχίσω σε καλό ρυθμό και να κερδίζω πόντους. Θέλω να κερδίζω μεγάλους τίτλους. Γι’ αυτό μου άρεσε να παίζω τένις όταν ήμουν παιδί και έβλεπα τους Φέντερερ,Ναδάλ, Τζόκοβιτς να κερδίζουν μεγάλους τίτλους. Ήθελα να γίνω σαν αυτούς.

Επόμενος στόχος μου είναι να τελειώσω το 2021 στο top-3. Θα ήταν συναρπαστικό. Αισθάνομαι πως έχω την δυνατότητα να κερδίσω πολλούς βαθμούς και αρκετές θέσεις ταυτόχρονα στην παγκόσμια κατάταξη, κατά την διάρκεια της χωμάτινης περιόδου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button