Γενικά

Στέφανος Τσιτσιπάς: “Απολαμβάνω κάθε στιγμή μετά το Μόντε Κάρλο”

Είδε ένα παιδικό του όνειρο να πραγματοποιείται ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την κατάκτηση του Monte Carlo Rolex Masters και φυσικά απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Από το απόγευμα της Κυριακής ο Στέφανος Τσιτσιπάς πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Έλληνας πρωταθλητής “έσπασε” ένα ορόσημο που κυνηγούσε αρκετό καιρό τώρα με την κατάκτηση του πρώτου του Masters τίτλου και, έχοντας φύγει από την πλάτη του ένα μεγάλο βάρος, απολαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο της ζωής του!

Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για την καριέρα μου. Ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου εδώ και πολύ καιρό και το ήθελα πάρα πολύ. Γι’αυτό το λόγο διάλεξα αυτό το άθλημα: είδα όλους αυτούς τους θρύλους του αθλήματος να αγωνίζονται σε αυτά τα τουρνουά και να τα κερδίζουν. Το να είμαι στη θέση τους με γεμίζει ευγνωμοσύνη“.

Νέα αγωνιστική εβδομάδα τον περιμένει στη Βαρκελώνη όπου, από το Νο2 του ταμπλό θα επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει το μομέντουμ από την κατάκτηση του Μόντε Κάρλο για μια νέα μεγάλη επιτυχία.

Ο πρώτος μου τελικός εδώ ήταν μια σπουδαία εμπειρία για μένα ακόμα και αν δεν πήγε καλά. Ο Ράφα παραμένει το μεγάλο “αφεντικό” για τον τίτλο εδώ. Οι 11 τίτλοι του τα λένε όλα, μακάρι να φτάσω τους μισούς κάποια στιγμή στην καριέρα μου” ανέφερε ο Έλληνας τενίστας που ξεκινάει την πορεία του στη Βαρκελώνη κόντρα στον Χάουμε Μουνάρ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button