Ποδόσφαιρο

Σπυρίδων: “Ξυπνήστε πριν να είναι αργά”

Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη Άγγελος Σπυρίδων, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το χθεσινό παιχνίδι του Άρη με την Βέροια:

Η αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα εχθές στην Βέροια, ήταν απαράδεκτη, ασύνδετη με πολλά λάθη, ο Άρης δεν μου αρέσει και το έχω επισημάνει πολλές φορές σε εφημερίδες αθλητικές, η διαφορά που λέω είναι ότι έπρεπε να έχουνε 12 βαθμούς διαφορά από την τρίτο.

Είμαι πολύ προβληματισμένος και επιφυλακτικός για την πορεία της ομάδας, είναι απρόβλεπτη η ομάδα για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ας είναι πρώτος και χωρίς ήττα, εμένα με ενδιαφέρει να έχουμε μια διαφορά ασφαλείας από τον τρίτο, γιατί μια γκέλα να γίνει και κοιλιά να κάνει όπως  γίνεται σε όλες τις ομάδες, να μπορεί βαθμολογικά να το καλύψει.

Το ρόστερ που αποτελεί την ομάδα τώρα είναι πολύ μικρό, είναι καιρός να ξυπνήσουνε και να χτυπήσουνε το καμπανάκι, προπονητής, διοίκηση, παίκτες να καθίσουν και να τα βάλουν κάτω για να μην χάσουν μια χρονιά τσάμπα.

Πέρσι έγινα κακός από τον Απρίλιο που είχα πει ότι η ομάδα βλέπω να μην βγαίνει και με λέγανε κάποιοι κακό, σκοπός είναι να αντιμετωπίσουνε  το κακό πριν έρθει.

Τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να καλυτερέψει αγωνιστικά:

Η ομάδα θέλει 4 παίκτες πεπειραμένους, να μπορούν να ενσωματωθούν με την ομάδα και να ξυπνήσουνε οι υπόλοιποι, δεν είναι κατάσταση αυτή, φοράνε μια βαριά φανέλα με μεγάλη ιστορία, να ξέρουν να την τιμήσουν ας ξυπνήσουνε πριν να είναι αργά.

Φυσικά πρέπει να έχεις βοήθεια, όλες οι ομάδες από κάπου έχουν βοήθεια, όταν εσύ αντιμετωπίζεις προβλήματα με διαιτησίες, πρέπει να τα αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία.

Τι θα λέγατε στον κύριο Σπανό και στον κύριο Μυροφορίδη:

Να προσέξουν, να βγάλουν την ομάδα και δεν χρειάζεται πολύ αισιοδοξία, να είναι επιφυλακτικοί και να διατηρήσουν μια βαθμολογική διαφορά 10 βαθμούς από τον τρίτο.

Τι θα λέγατε στους παίκτες του Άρη:

Να τιμήσουν την φανέλα που φοράνε, γιατί είναι χιλιοδοξασμένη.

Ένα μήνυμα στον κόσμο του Άρη:

Ο κόσμος να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα, η αλήθεια είναι ότι ένα μέρος του κόσμου είναι απογοητευμένο, αλλά πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια και να ενισχύσουν την ομάδα όπως κάνουμε όλοι και θα κάνουμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button