Μπάσκετ

“Σπουδαίος ο Αγγέλου, δουλεύει σκληρά και έχει αγωνία για τον νέο Άρη”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος καλαθοσφαιρικών σωματείων δυτικής Μακεδονίας κ.Λάζαρος Σαββίδης.

Αναλυτικά 

Είναι μια προσπάθεια που γίνεται εδώ και καιρό για την επιμώρφοση των τοπικών και περιφερειακών προπονητών, χρειαζόμαστε προπονητές τέτοιου επιπέδου για να ανεβάσουμε και εμείς το επίπεδο στην περιοχή μας.

Με την βοήθεια του Σούλη Μαρκόπουλου και του Παρασκευά Μουρατίδη έγινε αυτό το σεμινάριο και θεωρώ ότι ο ΣΕΠΚ μας έφερε ότι καλύτερο μπορούσε.

Για τον  Βαγγέλη Αγγέλου:

Ο Βαγγέλης πραγματικά έδειξε ότι είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο, οι εμπειρίες του, τα ακούσματα του, η ζωή του είναι δίπλα σε πολύ μεγάλους προπονητές.

Για τις γνώσεις που είχε επάνω στο μπάσκετ το γνώρισε, μου έκανε όμως εντύπωση ο τρόπος που το παρουσίασε, ο τρόπος που προσπαθεί να προσεγγίσει τον προπονητή, τον παίκτη, και τον φίλο ακόμα.

Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την παρουσία του.

Για το εάν ο Βαγγέλης Αγγέλου μπορεί να βοηθήσει τον Άρη:

Πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον Άρη, δεν ξέρω πως θα είναι η σύσταση του ρόστερ, αλλά ο Βαγγέλης έχει την δυνατότητα και την όρεξη να προσφέρει αυτά που χρειάζεται η ομάδα.

Για το εάν επηρεάζει τον Βαγγέλη Αγγέλου το ότι ο Άρης θα κινηθεί σε ένα χαμηλό budget:

Είναι από τους ανθρώπους που δεν πιστεύουν στα υψηλά budget, πιστεύουν στην ομάδα και την χημεία, και με τον Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό είδατε τι έκανε με το 1/5 και το 1/6 του budget των άλλων ομάδων.

Για το πως 

Έβγαινε ένα άγχος για την σύσταση της ομάδος, όπως κάθε προπονητής, συχνά πυκνά στα τηλέφωνα, είτε με μάνατζερ είτε με ανθρώπους της ομάδας.

Γενικότερα για την εικόνα που άφησε το σεμινάριο σχολίασε:

Όλοι ήταν καταπληκτικοί, ήταν ένα σεμινάριο με μεγάλη επιτυχία, και αφού πήγε καλά θα γίνει και θεσμός στην περιοχή, όλοι έχουμε ανάγκη να ακούμε ανθρώπους όπως ο κ.Αγγέλου, ο κ.Μέξας και ο κ.Χατζηκυριακίδης.

Τέλος για το εάν υπάρχει κιτρινόμαυρο στοιχείο στην Κοζανή είπε:

Όπως σε όλο το Βορρά έτσι και εδώ υπάρχει κόσμος

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio 92,8'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button