Γενικά

Σπουδαία πρεμιέρα για τη Λάκη!

Η 16χρονη Ελληνίδα, Νο.15 στο ταμπλό των juniors, επικράτησε με 6-0, 6-4 της Ελίζαμπεθ Κόουλμαν (Νο.44 στον κόσμο) και έτσι έκλεισε θέση στη φάση των «16» του US Open. Εκεί θα συναντήση ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του παγκοσμίου τένις, την Αλεξ Ίλα από τις Φιλιππίνες, Νο.2 του ταμπλό.

Η Μιχαέλα τον αγώνα τον ξεκίνησε πολύ εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 6-0, 2-0 με… περίπατο. Η 18χρονη Αμερικανίδα, όμως, δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ανακάμψει, ξαναμπαίνοντας στη διεκδίκηση του σετ (2-2). Η Μιχαέλα δεν έχασε την ψυχραιμία της, και παρότι έχασε με μπρέικ και δεύτερο προβάδισμα (το 4-2 έγινε 4-4) «χτύπησε» ξανά την πιο κατάλληλη στιγμή και με μπρέικ στο 5-4… άφησε νοκ αουτ την αντίπαλό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατά δύο χρόνια μεγαλύτερή της Αμερικανίδα, φέτος την είχε νικήσει στον πρώτο γύρο του Wimbledon, σε έναν αγώνα που είχε πολλές διακοπές λόγω βροχής.

Η Μιχαέλα είχε 14 winners και 9 αβίαστα λάθη, ενώ η Κόουλμαν είχε αντίστοιχα 9 και 4. Πάντως, η Ελληνίδα τενίστρια θα μπορούσε να τα πάει κάπως καλύτερα στο δεύτερο σερβίς, όπου κέρδισε 11 από τους 27 πόντους.

Η Λάκη θα επιστρέψει σήμερα στο court, καθώς έχει και αγώνα διπλού με παρτενέρ τη Ράντκα Ζελνίτσκοβα από τη Σλοβακία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button