Ποδόσφαιρο

Σπανός: “Πριν 1,5 μήνα είχα πει για μια εμπλοκή που έβλεπα να έρχεται, υπάρχουν υπεύθυνοι να δουν τι γίνεται με την διαιτησία”

Ο Δημήτρης Σπανός, τοποθετήθηκε στη συνέντευξη τύπου, αναφορικά με το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

Η ουσία είναι το γκολ. Η ομάδα έβγαλε φάσεις, είχε δημιουργία, τα είχε όλα. Αλλά τα όλα διαγράφονται όταν δεν είναι μέσα σε αυτά το γκολ. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τους παίκτες, μόνο στην εκτέλεση. Δεν αξίζει ιδιαίτερης κριτικής το ματς. Είδα 15 τελικές, τα υπόλοιπα τα είδατε και κρίνετε εσείς.

Στο τέλος η ιστορία θα δείξει ότι ο Άρης έφερε μία κακή ισοπαλία, σε μία έδρα που θα έπρεπε να κερδίσει. Κρατάμε την εμφάνιση και πάμε για το επόμενο.

Για το ακυρωθέν γκολ του Άρη:

Εγώ από την πλευρά μου έχω την αίσθηση ότι δεν είναι οφ σάιντ. Πριν 1, 5 μήνα είχα πει για μία εμπλοκή που έβλεπα να ερχόταν. Υπάρχουν υπεύθυνοι να τα δουν.

Στη συνέχεια, τόνισε:

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για να κρατηθεί η ομάδα, είναι να βάλουμε το εμείς, πάνω από το εγώ. Εχουμε την καλύτερη ομάδα και φαίνεται στο γήπεδο. Όπως είχαμε πάρει μία μεγάλη διαφορά, έτσι μπορούμε να την πάρουμε και τώρα. Θέλει υπομονή, σοβαρότητα και ηρεμία. Η αλλαγή του Βαλεριάνου, έχει να κάνει με το εμείς και όχι με το εγώ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button