Ποδόσφαιρο

Σπανός: “Θα πανηγυρίζω τις νίκες του Άρη! Θέλω να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα του Χαριλάου”

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

ΟΙ σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου είναι καλά για την ομάδα. Την βλέπω με πολύ μεγάλη αγάπη. Θέλω να πάει καλά όπως ονειρεύονται οι φίλαθλοι και η διοίκηση. Νομίζω ότι θα γίνει πράξη αυτό που έχουν ονειρευτεί. Είμαι μία εξαιρετική ομάδα που θα πάει πάρα πολύ καλά. Είναι δύσκολο να περάσει κάποιος από τον Άρη και να μην έχει καλά αισθήματα. Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Μέρα με την μέρα θα δείξει ότι είναι μεγάλη ομάδα και ότι βρίσκεται εκεί που της αρμόζει.

Για το αν παρακολουθεί την πορεία του Άρη είπε:

Ήδη παρακολουθώ την πορεία του με τους παίκτες που ήρθαν και νομίζω ότι η αφετηρία του είναι εξαιρετική. Δεν έχει σχέση με όλες τις άλλες χρονιές. Έχει ένα προπονητή με μεγάλη εμπειρία και φυσικά την βοήθεια του κόσμου.

Το ρόστερ του Άρη, ο προπονητής, του γήπεδο και ο κόσμος και οι συνθήκες οδηγούν σε αυτό που είναι ο Άρης, στην Ευρώπη. Τα λόγια είναι περιττά.

Για το ότι έμειναν πολλά παιδιά από την προηγούμενη χρονιά είπε:

Η περσινή ομάδα ήταν ομάδα Super League. Ίσως θα έπρεπε να μείνουν και περισσότεροι και εκεί νομίζω ότι είναι το κλειδί της πορείας του Άρη. Όταν βλέπεις ότι η άμυνα του έχει μείνει ατόφια είναι πολύ σημαντικό. Οι ξένοι παίκτες θα καταλάβουν τι είναι Άρης και το μεγαλείο του. Είναι πιο εύκολο να προσαρμοστεί ένας ξένος με την βοήθεια ενός Έλληνα. Έζησα 1 χρόνο την ομάδα και ο Άρης για τον κόσμο είναι τρόπος ζωής. Είναι καλά τα χρήματα αλλά πρέπει να βάλεις μέσα και το συναίσθημα. Υπάρχει κόσμος που δεν ζει καλά αλλά το διαρκείας για την ομάδα θα πάει να το πάρει. Έτσι θα πρέπει να ανταποκριθούν και οι παίκτες στις υποχρεώσεις του. Είναι μεγάλη μου τιμή που πέρασα από αυτή την ομάδα.

Για το αν θα πανηγυρίζει τις νίκες του Άρη είπε:

Βέβαια, είναι δεδομένο αυτό.

Οι παίκτες του Άρη είναι δύσκολοι, είναι καλοί παίκτες και είναι δύσκολο να τους πας σε πιο κάτω επίπεδο.

Για την ανακοίνωση των μπαράζ είπε:

Δεν μπορώ να κρίνω. Σε ό,τι απόφαση παρθεί θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία μία ομάδα της Super League από της Football League λόγω των χρημάτων και των ομάδων.

Για το Λαμία-Άρης είπε:

Νομίζω ότι ο Άρης έχει μπει σε τέτοιο επίπεδο ανταγωνισμού, οικονομικών προδιαγραφών, έχει τον κόσμο του, έχει τα εφόδια για να κάνει μία καλή πορεία. Ναι μεν είναι καλό να ξεκινήσει καλά αλλά δεν θα πάθει κάποιο κακό αν στραβώσει τις πρώτες αγωνιστικές. Άλλο Β και άλλο Α κατηγορία. Νομίζω ότι ο Άρης όμως θα μπει πολύ δυνατά.

Για το ποιος είναι ο στόχος της Κέρκυρας είπε:

Ο στόχος είναι η άνοδος. Κάνουμε καλή ομάδα και μέρα με την μέρα γινόμαστε καλύτεροι.

Για το αν θα έρθει στο Χαριλάου είπε:

Αν μου το επιτρέψει το πρόγραμμα μου έχω σκεφτεί να έρθω να δω τον Άρη και να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα που έζησα.

Για το αν μιλάει με τον κ. Καρυπίδη είπε:

Οι σχέσεις μας είναι άριστες όπως με όλο το επιτελείο. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ταλαιπωρήθηκε και ίσως να ταλαιπωρείται ακόμα. Βρέθηκε στην ομάδα σε μία δύσκολη συγκυρία και είναι επιτυχημένος. Αυτό το ρόστερ που έφτιαξε δεν το περίμενα, είναι εξαιρετικό και μακάρι να πετύχει. Θα ήθελα να κοουτσάρω την ομάδα, ποιος δεν θα ήθελε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com