Ποδόσφαιρο

Σπανός: “Για την διαιτησία θα μιλήσω όταν ο Άρης θα παίζει Ευρώπη”

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός, μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με την Καλλιθέα και τη νίκη της ομάδας του με 2-0…

Για τον αγώνα:

Ήταν ένα ματς δύσκολο, για διάφορους λόγους. Ο πρώτος είναι να ξεπεράσουν τον κόσμο, την Μπόκα, τις δύο νίκες και την γενική ευφορία που υπήρχε. Το καταφέραμε κατά το ήμισυ. Σε τέτοιες Κυριακές η ομάδα πρέπει να τα τελειώνει πιο γρήγορα. Έπρεπε να τελειώσουν όλα στο πρώτο 45λεπτο, που είχαμε 5 τελικές, ενώ στο δεύτερο 3. Τελικές για μένα είναι αυτές που πάνε στην εστία. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος, για τον ρυθμό στο α΄μέρος, την ένταση και την δημιουργία.

Είμαι δυσαρεστημένος για το 46΄με 70΄, που πιστέψαμε ότι ίσως θα κερδίζαμε εύκολα. Από εκεί και πέρα το ματς τελείωσε, είμαστε ικανοποιημένοι για τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια στα παιδιά, μπράβο για τη νίκη, συνεχίζουμε με ταπεινότητα και χαμηλούς τόνους.

Ο Άρης, το όνομα Άρης, γιατί δεν ασχοληθώ καθόλου με τους 4 παράγοντες που συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι, σώζει το όνομά του αυτό που είναι σήμερα. Είναι ντροπή για την ομάδα να διαμαρτυρηθώ. Να προσέχουν, γιατί έχουν γνώσιν οι φύλακες. Παιχνιδάκια, πρέπει να κοπούν, γιατί όλα είναι από κακή συγκέντρωση, έλλειψη σοβαρότητας ή γιατί κάποιοι δεν ξέρουν καλά την δουλειά τους.

Για τον ρέφερι Καρατέρπο:

Θέλω να πω πως όταν ο Άρης πάει στην Ευρώπη, τότε θα μιλήσω για την διαιτησία. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα δεν θα ασχοληθεί με τέτοιες καταστάσεις.

Για τα άλλα αποτελέσματα:

Θα πρέπει να περιμένουμε από την ομάδα μας να βλέπει το κάθε ματς, σαν τελευταίο. Δεν στοχεύουμε σε αντίπαλο. Μόνο για την ομάδα μας. Υπάρχουν καλές ομάδες και φαίνονται. Το μέγεθος του Άρη είναι τέτοιο που ασχολείται μόνο τον εαυτό του.

Για τα πλουραλισμό στα γκολ:

Από το καλοκαίρι βλέπετε την ομάδα, νομίζω ότι πάντα θα βρίσκεται κάποιος να λύνει τον γόρδιο δεσμό. Πρέπει να τον λύνουμε πιο γρήγορα.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button