Ποδόσφαιρο

Σούντγκρεν: «Σεβασμός στον Μάντζιο, ο Ένινγκ με είχε κάνει να θέλω να φύγω”

Δηλώσεις στην χώρα του έκανε ο Ντάνιελ Σούντγρκεν με αφορμή την επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα είπε στο FotbollDirekt.se:

Πως ένιωσες που επέστρεψες στην αρχική ενδεκάδα μετά από τόσο καιρό;

“Φυσικά και ένιωσα όμορφα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα συμφωνήσουν πως όταν ένας προπονητής σε βλέπει και σε πιστεύει, αυτομάτως ανεβαίνεις επίπεδο αγωνιστικά. Δεν συναγωνιζόμουν με τους συμπαίκτες μου επί ίσοις όροις πριν στην ομάδα, για να παίξω, με τον προηγούμενο προπονητή.

Εχω μεγάλο σεβασμό στον νέο μου προπονητή, μου δίνει ενέργεια για να δείξω τον καλύτερο εαυτό μου. Ενα 90λεπτο, είναι πάντα ένα 90λεπτο. Πίστευα πως θα κουραζόμουν άλλα έγινε το αντίθετο. Ένιωσα αναζωογονημένος μετά το ματς. Ίσως ήταν από την μεγάλη αδρεναλίνη, αλλά ένιωσα πως επέστρεψα και μάλιστα σε καλή φόρμα”.

Βλέπεις πιο θετικά πλέον το μέλλον σου στον Άρη;

“Βδομάδα με βδομάδα, αυτό που έχει σημασία είναι να επικεντρώνονται στο αγωνιστικό και να παίζω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους”.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για την φετινή σεζόν και ποιοι οι δικοί σου;

“Ήμουν τόσο καιρό στο ψυγείο, που θα ήταν χαζό να σκεφτώ τίποτα διαφορετικό από το να παίζω και να είμαι σε καλή φόρμα. Δεν έχουμε ξεκάθαρους στόχους, όμως αναμφίβολα θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να παίξουμε ξανά στην Ευρώπη”.

Ήσουν κοντά στο να αφήσεις την ομάδα το καλοκαίρι;

“Ναι το ήθελα. Αλλά την ίδια στιγμή, το επεδίωκα γιατί ο τότε προπονητής δεν με ήθελε στην ομάδα”.

Πως ένιωσες αφότου έγιναν όλα εκείνα;

“Μου στοίχισε αρκετά. Είναι πάντα άσχημο να μένεις εκτός, ειδικά αν δεν σου αξίζει. Ήταν μία δύσκολη περίοδος, αλλά έμαθα από αυτή και δεν θέλω πλέον να κοιτάω στο παρελθόν. Σταμάτησε την βελτίωσή μου. Τώρα νιώθω δυνατός και έχω το μέταλλο που χρειάζεται. Έδωσα βάρος στην γυμναστική, στην μυϊκή μάζα αυτή την περίοδο, θα δούμε αν θα έχει θετικό αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button