Μπάσκετ

Σούμποτιτς: «Ο καλύτερος συμπαίκτης μου ήταν ο Γκάλης »

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς μίλησε στην ΕΡΑ και για το ένδοξο παρελθόν του Άρη αλλά και για τον Νίκο Γκάλη

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

Στους τελικούς πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ τη δεκαετία του ‘80: «Όσο περνάει ο καιρός ξεχνάς τις λεπτομέρειες του εκάστοτε παιχνιδιού, αλλά αυτό που μου έχει μείνει μέχρι ως σήμερα είναι το γεγονός πως στο γήπεδο υπήρχαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων. Υπέροχη ατμόσφαιρα».

Στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς στην Προύσα (3 Απριλίου του 1997): «Είναι η μεγαλύτερη στιγμή μου. Οι τότε παίκτες του Άρη έκαναν το παιχνίδι της ζωής του. Η υποδοχή στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ήταν απίστευτη. Είναι η μεγαλύτερη αθλητική μου στιγμή, καθώς επίσης τα μέσα μας είχαν ξεγράψει την προηγούμενη εβδομάδα και εμείς τους αποδείξαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε. Είναι η κορυφαία στιγμή της καριέρας μου».

Στον καλύτερο συμπαίκτη που είχε ποτέ και στον καλύτερο παίκτη που προπόνησε: «Ο Νίκος Γκάλης ως συμπαίκτης και ο Ντίνο Ράτζα ως προπονητής».

Στην καλύτερη πεντάδα: «Ως παίκτης μαζί με Γκάλη, Γιαννάκη, Τσόσιτς και ο Ντιέλοβατς. Ως προπονητής  Ζντόβτς, Μποντιρόγκα, Ράτζα, Ορτίζ και Αλβέρτης. Ο Αλβέρτης ήταν ο μοναδικός παίκτης που με κέρδιζε στα σουτ».

Στον πιο δύσκολο αντίπαλο: «Ο Φάνης Χριστοδούλου ήταν από τους πιο δύσκολους που έχω αντιμετωπίσει».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button