ΔιεθνήΜπάσκετ

Σλούκας:«Εάν φύγει ο Ομπράντοβιτς, αλλάζει η συζήτηση»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την καραντίνα και αναφέρθηκε στο μέλλον του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του εξηγώντας πως ενδεχόμενη αποχώρηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από τον πάγκο της ομάδας αλλάζει τα δεδομένα για εκείνον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα “ΝΕΑ”:

Για την καραντίνα:

“Έμεινα σε καραντίνα για δύο εβδομάδες και όχι μόνο δεν έβγαινα έξω αλλά μου κουβάλαγε κιόλας το φαγητό η αδερφή μου. Ερχόταν κάθε μέρα κάτω από το σπίτι, μου το άφηνε σε ένα κουβαδάκι και το ανέβαζα από το μπαλκόνι με το σκοινί. Στ’ αλήθεια δεν ξέρω εάν προσβλήθηκα ή όχι. Πάντως εάν κόλλησα τον ιό, τον πέρασα πολύ ήπια, ήμουν αυτό που λέμε ασυμπτωματικός. Από ό,τι φαίνεται οι συμπαίχτες μου έφεραν τον κορονοϊό από τη Μόσχα όταν αντιμετωπίσαμε τη Χίμκι. Εγώ δεν είχα παίξει σε αυτό το παιχνίδι αλλά είναι γεγονός ότι μας έζωσαν όλους τα φίδια”.

Για το πώς περνάει τη μέρα του: “Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κοιμηθεί τόσο πολύ όσο αυτές τις ημέρες. Ύπνος, πολλή τηλεόραση και άμυνα απέναντι στο ψυγείο! Ευτυχώς αυτή η άμυνα αποδείχθηκε αποτελεσματική και δεν πήρα κιλά. Πλέον προσπαθώ να διατηρήσω το κορμί μου σε μια καλή φυσική κατάσταση εάν και εφόσον επιστρέψουμε στα γήπεδα”.

Για τα ελληνικά μέτρα πρόληψης:

“Δεν είναι αυτός καθ’ αυτός ο εγκλεισμός που σε επηρεάζει ψυχολογικά και συναισθηματικά αλλά η ιδέα ότι πρέπει οπωσδήποτε να μείνεις μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς η Ελλάδα έλαβε έγκαιρα προληπτικά μέτρα και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην πολιτεία, στους γιατρούς και σε όλους όσοι συνέβαλαν στο να ελεγχθεί αυτή η κατάσταση”.

Για το μέλλον του στη Φενέρμπαχτσε:

“Υπάρχει μια φιλολογία ότι θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό ή θα παίξω στον Παναθηναϊκό. Διαβάζω κι ακούω κι εγώ σενάρια που κυκλοφορούν, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχω εγγυημένο συμβόλαιο για άλλη μια σεζόν με την Φενέρμπατχσε. Λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης περνούν φευγαλέα διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου, αλλά υπάρχει συμβόλαιο. Εάν βεβαίως φύγει ο κόουτς Ομπράντοβιτς, όπως διαδίδεται έντονα, αλλάζει η συζήτηση”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button