Μπάσκετ

Σλαφτσάκης: “Πρέπει να δώσουμε τη ψυχή μας – Ανάγκη η παρουσία του κόσμου”

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μίλησε μέσα από το προσωπικό του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ για τον αυριανό αγώνα με την Κύμη

Ο φόργουορντ του Άρη τόνισε την υποχρέωση της ομάδα του να ξεχάσει τις κακές εμφανίσεις και να επιστρέψει στις νίκες. Αναφέρθηκε και στην σημασία του αγώνα αλλά και στον απαιτητικό αντίπαλο. Τέλος, τόνισε την ανάγκη της ομάδας, που είναι η παρουσία του κόσμου.

Το μήνυμα του Σλαφτσάκη στον ΕΣΑΚΕ:

«Ο αγώνας με την Κύμη είναι ο τρίτος που καλούμαστε να δώσουμε σε διάστημα μιας εβδομάδας. Είμαστε υποχρεωμένοι να “ξεχάσουμε” την οποιαδήποτε κούραση μπορεί να υπάρχει και να την αφήσουμε πίσω μας, όπως το ίδιο ισχύει και για την ήττα από τον Χολαργό.

Το παιχνίδι με την Κύμη είναι ένας ‘τελικός’ για μας. Είναι το πιο κρίσιμο της σεζόν. Πρέπει να δώσουμε τη ψυχή μας, να παλέψουμε και να κατακτήσουμε τη νίκη, που τόσο πολύ θέλουμε.

Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη, με πλούσιο επιθετικό ταλέντο και με ένα στυλ παιχνιδιού πολύ ελεύθερο. Πρέπει να δώσουμε τεράστια βαρύτητα στο πως θα μπορέσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να τρέξει και να επιβάλλει τον τρόπο παιχνιδιού που του ταιριάζει.

Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη απώλεια μέσα στην έδρα μας και πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη στα δυο παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Είναι επιτακτική ανάγκη να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο γιατί τον χρειαζόμαστε».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button